• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj słodziutka, nie jesteśmy skazane na ciebie prędzej chłoniemy każde słowo tyle werwy i humoru jak nikt :-):-D:rofl2:

No właśnie co z mireczką i jej fasolką bo że jest to chyba możemy być pewne, może wkońcu wybrała się po test :-):tak:

Alicja witaj, to miejsce gdzie możesz liczyć na zrozumienie, wsparcie i odpowiedz na kilka bardzo ważnych pytań.

U mnie jest strasznie duszno od chmurzy :tak:mam nadzieję ze nareszcie popada i powietrze się trochę zmieni, ja cuję się okropnie :-(czasem dopada mnie straszny ból głowy aż nie można sobie poradzić:szok::eek:.

pozdrawiam wszystkie pbabeczki :rofl2::rofl2:

szafirek - uuuuu te bóle głowy to coś okropnego. Jak mnie złapała ostatnio u rodziców to nie mogłam na oczy patrzeć i musiałam się położyć na 30 minut i poleżeć z zamkniętymy oczami... to był naprawdę koszmar. Więc szafirku naprawdę Cię rozumie... pewnie to na zmianę pogody.. ja też czuję się do d***. Więc przynajmniej jest na dwie ;-):-D

Alicja a co dobrego zrobiłaś na obiadek? i jak smakował Twojemu Misiowi :-):confused::-D

Ja zmykam na lotki i piłkę... i na placka :happy2:

SŁODZIUTKA- tfu tfu tfu, wypluj te słowa! mała ma czyraka nie czerniaka! czerniak to rak!! :szok:
Mala zyczymy szybkiego zagojenia! i do lekarza nie ma zartów!!

a ja dziewczynki własnie sie wykąpałam bo bylismy jednak na korcie i popykalismy troszke:-) nadgarstek mnie boli cholernie!!
hahah, zero kondycji ale mecz nie był najgorszy:-)

no a teraz mężulek piwko otworzył żonce :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry