• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

troche w niedziele pustawo tutaj....
a ja po wyjeździe mam mnóstwo prania:-(
ZUS juz spławiałam 3 lata temu gdy straciłam moją 2 fasolkę, ale u nas zawsze po 30 dniach zwolnienia wzywają.
totalna głupota
buziaczki dla wszystkich zafasolkowanych- wysyłajcie dobre prądy do całej reszty....

reklama
aha powiedźcie mi dziewczyny po jakim czasie od zabiegu mozna zbadać prolaktynę? bo chyba jeszcze przez jakiś czas po ciąży hormony utrzymują sie na innym poziomie...

strasznie boję się tej pierwszej wizyty u ginka
ale mam nadzieję że będzie mi chciał pomóc z tymi całymi badaniami:baffled:

Witam dziewczynki ja własnie wrociłam z dzialeczki łyknełam torzke łoneczke jestem padnieta:oo::errr:
mała - leć szybko do lekarza i niech to usuną to Ci sie biedulko paskudztwo przyplątało , ale bedzie dobzie zobaczysz :-)

agnieszki - bardzo fajne rodzinki i śliczne dzieciaczki :-)

selena miło Cie widziec i muszę przyzanc racje lekarzowi nie wyglądasz na 35 lat :-)

alicja - współczuję Ci straty zagladaj do nas czesciej na pewno poprawi ci sie humorek ;-)

ilona - 3 mam kciuki za fasolke oby sie udało , a co ja gadam musi sie udać !!!!

syluś skarbie gdzie jesteś??????? :-(:-(:-(
Mirka , słodziutka gdzie wy sie pochowałyscie :szok::szok::szok: wyłazic i to jużżżżżżżżżżżżżż

Pozostałe laseczki pozdrawiam serdecznie i widzę, że ktoś tu już z gór powrócił ciekawe czy góry ode mnie pozdrowione zostały :-D:-D:-D

góry zostały pozdrowione od wszystkich aniołkowych mamuś....
aż echo szło z Giewontu nad całym Zakopanym:-)

wdrapałam się tam dla moich Aniołków
tam byłam najbliżej nich.........

dziewczyny słyszałyście o czymś takim jak ALERTA LECZNICZA?
ponoć świetnie reguluje cykle i pomaga w niepłodności i różnych zaburzeniach.
muszę się jutro zapytać mojego ginka...

reklama
alutka no to dałas czadu ale Ci zzadroszcze przynajmniej odpoczelas psychicznie troszke :-)
ale gdzie jest mirka , a moze słodzitka ja teraz porwała, żeby jej rzeczy prasowała ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry