Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hejka!
macie jakiś skuteczny sposób na senność?
i ja to zaraz zrobię;-)Tak myślałam, że powinnam zaznaczyć, że ten sposobik nie wchodzi w grę ;-) choć jak tak dalej pójdzie to senność może okazać się silniejsza od tego co wypada, a co nie wypada ;-)Mam!!!! trzeba się zdrzemnąći ja to zaraz zrobię;-)
Ps. tak się przejęłam tym, że mam rano nasikać do pojemniczka, że obudziłam się pewna, że to już rano, zdziwiona, że przespałam całą noc bez wizyty w toalecie, no ale całe szczęście spojrzałam na zegarek - była 2.10 :-) (dobrze, że się nie zebrałam i nie pojechałam do pracy ;-))

hehe a ja dzisiaj w nocy 4 razy wstawałam 
O, to widzę, że mój ludzik jest litościwy w tej kwestii skoro mi póki co raz wystarcza :-)hehe a ja dzisiaj w nocy 4 razy wstawałam
![]()
A wczoraj mi wyszła febra, opryszczka czy zimno jak kto woli. Miał ktoś coś takiego w ciąży? Póki co "leczę" to pastą do zębów, bo chcę to max szybko wysuszyć i natychmiast się tego pozbyć. Może któraś z Was zna lepszy szybszy sposób?
.
Kochana opryszczkę skonsultowałabym z lekarzem, ponieważ ja się pytałam jakie choroby mogą zaszkodzić dziecku to mój gin m.in. wymienił tzw. opryszczkę.
nie piszę tego po to żeby Cię straszyć ale lepiej "dmuchać " na zimne.
Wiem właśnie też to słyszałam, w czwartek będę mądrzejsza po wizycie, na razie mam smarować zoviraxem.