• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej kobitki

pati
nastepnym razem będa dwie reski zobaczysz :tak:

moj maz nie iwedzac ze go w konia robie teraz z tabletkami powiedzial ze idziemy na zywiol :-D wczoraj mi tak powiedzial bo sie chcia jeszcze klocic ze od 14 lutego to mu mowie przeciez tabsy wczesniej skoncze a on no dobra to pojdziemy na zywiol :-D:-D ale jaja ... choc i tak podejrzewam ze owu dopiero gdzies pod koniec stycznia labo w ;lutym bedzie bo tak to kiszka... mierze ta temp i ciagle sie wha miedzy 36,1 a 36,25 :no: a to juz 16 dzien cyklu :zawstydzona/y: wiedzialam e tak bedzie... no nic oby owu przyszlaszybciutko... a moze 25 juz zobacze pecherzyk na jajniku a moze jutro moz emnie zbada usg :-) o ile ma w gabinecie bo ide do przychodni bo ma mi zrobic jeszcze biocenoze iczystosc... poprosze o podglad sklamie ze nie mialam jeszcze sprawdzanego podwozia :-) a no i o cyto poprosze....

milego dzionka kochane ;-)

reklama
Cytat na dziś....
- A ty jak się masz? — spytał Puchatek.
-Nie bardzo się mam -odpowiedział Kłapouchy -już nie pamiętam czasów, żebym jakoś się miał

Alan Alexander Milne

Witam się dziewczynki i próbuję się znaleźć bez S po 3 tygodniach... pusto ale jak cicho:-)

Jak się odnajdę to zacznę być na bieżąco (mam nadzieję) -póki co kładę się bo mała zaraz mi brzuch rozniesie

czesc dziewczynki

a zasmarkana jestem na maxa, pije tą herbate z cytryną i to mleko z miodem,ale kichanie nie ustaje :wściekła/y: masakra z tymi glutami, za co ????

Pati nie martw sie wsio bedzie dobrze, jeszcze bliźniaki będą :-)

She nie denerwuj się i mnie przy okazji. bo ja kwasu też nie brałam tylko troszkę dłużej, bo ponad miesiąc, ale teraz grzecznie łykam. Słyszałam, że niektórzy lekarze od kwasu już odchodzą dlaczego nie wiem :dry:

Przed chwilą rozmawiałam z ginem w czwartek na wizytę na 14 idę :szok::szok::szok:

Kurcze wiedzieć, że człowiek pójdzie to wiedzieć, ale wiedzieć kiedy i na którą i że to za chwilę to takie inne wiedzieć. Już się denerwuję, tym bardziej, że A. ze mną idzie.

Powiedział, że progesteron mam dobry i luteina mi zbędna na razie, a ja tak chciałam brać chociaż 1x1 :no::no::no: Może mi się go uda w czwartek jeszcze urobić :dry:

A wczoraj mi wyszła febra, opryszczka czy zimno jak kto woli :baffled:. Miał ktoś coś takiego w ciąży? Póki co "leczę" to pastą do zębów, bo chcę to max szybko wysuszyć i natychmiast się tego pozbyć. Może któraś z Was zna lepszy szybszy sposób?

Pati trzymam kciuki za 4 bobocykl.

wlasnie pati blizniaki albo trojaczki nawet !!!:szok::-)

ja sie zbieram do pracy bbbrrr znowmnie ta kosc ogonowa bedzie napierdzielac :-(

a jutr zabieram sie za buciki na szydelku alo kocyk !!! nareszcie bede miala czas !!jupiiii :-)

czesc dziewczynki
a zasmarkana jestem na maxa, pije tą herbate z cytryną i to mleko z miodem,ale kichanie nie ustaje :wściekła/y: masakra z tymi glutami, za co ????

Ewela łykaj to wapno 4x1 jeszcze i wit. C 2x1 100 Mg. Mi gin kazał wapna nie przestawać brać. Ważne żeby tylko w ciepłej (takiej do wypicia na raz) wodzie rozpuszczać, a nie zimnej. Trzymaj się kochana cieplutko. Mi na katar kazał kupić krople Nassive. Pomogły.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry