missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej kobitki
pati nastepnym razem będa dwie reski zobaczysz
moj maz nie iwedzac ze go w konia robie teraz z tabletkami powiedzial ze idziemy na zywiol
wczoraj mi tak powiedzial bo sie chcia jeszcze klocic ze od 14 lutego to mu mowie przeciez tabsy wczesniej skoncze a on no dobra to pojdziemy na zywiol 
ale jaja ... choc i tak podejrzewam ze owu dopiero gdzies pod koniec stycznia labo w ;lutym bedzie bo tak to kiszka... mierze ta temp i ciagle sie wha miedzy 36,1 a 36,25
a to juz 16 dzien cyklu
wiedzialam e tak bedzie... no nic oby owu przyszlaszybciutko... a moze 25 juz zobacze pecherzyk na jajniku a moze jutro moz emnie zbada usg :-) o ile ma w gabinecie bo ide do przychodni bo ma mi zrobic jeszcze biocenoze iczystosc... poprosze o podglad sklamie ze nie mialam jeszcze sprawdzanego podwozia :-) a no i o cyto poprosze....
milego dzionka kochane ;-)
pati nastepnym razem będa dwie reski zobaczysz

moj maz nie iwedzac ze go w konia robie teraz z tabletkami powiedzial ze idziemy na zywiol
wczoraj mi tak powiedzial bo sie chcia jeszcze klocic ze od 14 lutego to mu mowie przeciez tabsy wczesniej skoncze a on no dobra to pojdziemy na zywiol 
ale jaja ... choc i tak podejrzewam ze owu dopiero gdzies pod koniec stycznia labo w ;lutym bedzie bo tak to kiszka... mierze ta temp i ciagle sie wha miedzy 36,1 a 36,25
a to juz 16 dzien cyklu
wiedzialam e tak bedzie... no nic oby owu przyszlaszybciutko... a moze 25 juz zobacze pecherzyk na jajniku a moze jutro moz emnie zbada usg :-) o ile ma w gabinecie bo ide do przychodni bo ma mi zrobic jeszcze biocenoze iczystosc... poprosze o podglad sklamie ze nie mialam jeszcze sprawdzanego podwozia :-) a no i o cyto poprosze....milego dzionka kochane ;-)
masakra z tymi glutami, za co ???? 

. Miał ktoś coś takiego w ciąży? Póki co "leczę" to pastą do zębów, bo chcę to max szybko wysuszyć i natychmiast się tego pozbyć. Może któraś z Was zna lepszy szybszy sposób?