• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

koti szczesciaro niedlugo bedziesz sie chwalic swoim niunkiem :-) ahhh ale ci zazdroszcze nawet nie mas zpojecia :sorry2: ale my juz niedlugo moze tez bedziem mieli fasolinke w brzuszku i pozniej po 9 miechach przy brzuszku :-)

reklama
Tyle napisalyscie ze nie dam rady doczytac:( przyszla @ po 28 dniach jakby liczyc w poprzedniej plamienie jako pierwszy dzien to ta nawet po 27 dniach przylazla. Jestem w szoku nigdy tak wczesnei nei zawitala.no ale to w sumie dobrze, bo to trzecia juz:) wiec teraz na ostro mozna sie seksic i czekac az coz z tego wyjdzie,Oby w tym roku.
Moze ma ochote ktoras strescic mi co sie dzialo?;)ale len ze mnie .cos tam zaraz sprobuje doczytac:P

koti no oglaszanie 2 kresek to pikus w porownaniu z cala ciaza jesli si emiala powazny problem w przeszlosci... z reszta sama wiesz... oby szybko moglam sie chwalic 2 krechami i pozniej big brzuchem :-)
kurcze a j a planuje rodzicom powiedziec dopiero w 30 tygodniu ze zostana dziadkami... no chyba ze sie spotkam z nimi w czas kiedy bedzie juz widac ale bede starla sie nie :-)

Witam Was kochane mi się już oczy kleją do spania i trochę mi dzisiaj przykro bo staramy sie sprzedać mieszkanie w Goleniowie i kicha:( a tak bardzo chciałabym już kupić swoje mieszkanko tu gdzie chcę narazie u rodziców jesteśmy i już Swiraaaaa z nimi dostaję nie ma jak to na swoim same pewnie wiecie:-p Mój Kacperek-Lucyferek mi dzisiaj w kość dał ide go pomordować troszkę i lulu położyć jutro przedszkole:-D Ale mi się nie chce wziąść do pracy na swojej działalność jeśli się ma lenia to niedobrze:zawstydzona/y:Głowa już mi pęka wyjechałabym gdzieś gdzie jest cieplutko i poleżała na plaży ze smacznym drinkiem mmmm pomarzyć zawsze można:zawstydzona/y::-)

Missiiss zaszyją Cię ładnie, zawiążą na kokardkę i będzie dobrze :-);-):tak:

Alunia kochana 14 luty, świece, duzo wina i do dzieła :-);-)

drink i plaża .... mmhmmmmm drink niekoniecznie ale wielkie lody czekoladowe i plaża ehhhhh :-)

Dobry wieczór dziewczyny :)
Ja sama w domu i myśli mnie męczą.
Został mi tydzień wyczekiwania i wszystko będzie jasne: jestem czy nie jestem w ciąży.

jejku jak ten czas się dłuży...

A myśli mam miliony, radość, strach, smutek, obojętność. Niech ktoś przyspieszy czas!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry