cześć KOchane niedzielnie!!!niestety dziś też z Wami nie posiedzę bo obiadek u rodziców mamy...i znów naście stron mnie pewnie zastanie...
AgaS, witaj u nas.gratuluję dzidziusia pod serduszkiem i życzę najlepszości i nuudnej ciąży

i nie martw się, wszystko na pewno się ułoży, czasem nie warto martwić się na zapas...
Missiiss, powodzenia na egzaminie
Pati, tak czekam na to Twoje testowanie...aż niezdrowo podekscytowana jestem;-)mam nadzieję, że tym razem się uda!!!!
Ewela, Ty się nie wygłupiaj z przeziębieniem.herbatka z sokiem z malin, albo cytrynką.podobno woda z sokiem z całej cytrynki działa lepiej niż witaminki;-)poleciłabym Ci grzańca, no ale to chyba nie w tej sytuacji;-)
Anetha, a na zaparcia, to serio płatki owsiane i można różne ziarna dodać,np słonecznik, dynia, rodzynki, ale trzeba pić dużo w ciągu dnia.mi pomogło, a mam z tym problemy nawet bez ciąży
Daaa, no to czekamy na jak najszybszą @ i później jeszcze zimowe szaleństwo
Agatka, jak samopoczucie, oprócz tego że ciągle jesteś zmęczona i mało tu zaglądasz?
Lilijanna, ja też jeśli zajdę w ciążę, to chyba szybko nie będę chciała się chwalić, tzn moim rodzicom, z którymi codziennie się kontaktuję, to będę musiała powiedzieć, bo jak pójdę na zwolnienie, to przecież tego nie ukryję.ale myśle o rodzinie mojego m.chociaż wiem, że nie mogę oczekiwać od niego, żeby się nie chwalil
i w ogóle pozdrawiam cieplutko!!!u nas niby tylko -3st, ale wiatrzysko, że aż....brr
i mojemu korzonki dokuczają, a tu owulka się zbliża...

nie podaruję-trudno w mękach będzie, ale cóż-nie raz uprzedzałam, że gołe plecy mu "wyłażą", a on mi na to że zrzędzę,to ma za swoje...