• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam sie dziewuszki i trzymam kciuki za wszystkie marzenia i plany....

Kurcze ktoś wie co z Kasią bo ja nie nadrobię a tak bardzo się o nią martwię:blink:

Ściskam

reklama
czesc laseczki

Własnie wstałam i stwierdzam,ze sie chyba przeziebiłam, smarki z nosa lecą, pęcherz mnie wczoraj pobolewał , masakra,nie chce byc chora :wściekła/y:

A co do zaparć to proponuje jeść dwa razy dziennie jogurt obojetnie jaki i to pomaga, oczywiście do póki nie zbrzydnie to trza jeść.

Maliny :-( też chcę mniam mniam

hej dziewoja
ja na kacu pisze... makabra jakas a dzisiaj jeszcze egzamin mam i cholera nie moge sie zalogowac na notatki ze szkoly :wściekła/y: na sciai albo chociaz sie pouczyc... malo aterialu...

pozdrawiami sle buziaki

Dzień dobry :tak:

Co do Kasi, to ma 4 tygodnie czekania na wynik :-( Tyle wiadomo :-(

Ja dzisiaj zatestowałam - jedna krecha, czyli odstawiam dziś luteinę :tak::tak:
Teraz czekamy na @, a po niej do dzieła :-D:-D:-D:-D:-D
Ale jestem podekscytowana :-):-)

cześć KOchane niedzielnie!!!niestety dziś też z Wami nie posiedzę bo obiadek u rodziców mamy...i znów naście stron mnie pewnie zastanie...
AgaS, witaj u nas.gratuluję dzidziusia pod serduszkiem i życzę najlepszości i nuudnej ciąży;)i nie martw się, wszystko na pewno się ułoży, czasem nie warto martwić się na zapas...
Missiiss, powodzenia na egzaminie
Pati, tak czekam na to Twoje testowanie...aż niezdrowo podekscytowana jestem;-)mam nadzieję, że tym razem się uda!!!!
Ewela, Ty się nie wygłupiaj z przeziębieniem.herbatka z sokiem z malin, albo cytrynką.podobno woda z sokiem z całej cytrynki działa lepiej niż witaminki;-)poleciłabym Ci grzańca, no ale to chyba nie w tej sytuacji;-)
Anetha, a na zaparcia, to serio płatki owsiane i można różne ziarna dodać,np słonecznik, dynia, rodzynki, ale trzeba pić dużo w ciągu dnia.mi pomogło, a mam z tym problemy nawet bez ciąży
Daaa, no to czekamy na jak najszybszą @ i później jeszcze zimowe szaleństwo
Agatka, jak samopoczucie, oprócz tego że ciągle jesteś zmęczona i mało tu zaglądasz?
Lilijanna, ja też jeśli zajdę w ciążę, to chyba szybko nie będę chciała się chwalić, tzn moim rodzicom, z którymi codziennie się kontaktuję, to będę musiała powiedzieć, bo jak pójdę na zwolnienie, to przecież tego nie ukryję.ale myśle o rodzinie mojego m.chociaż wiem, że nie mogę oczekiwać od niego, żeby się nie chwalil

i w ogóle pozdrawiam cieplutko!!!u nas niby tylko -3st, ale wiatrzysko, że aż....brr
i mojemu korzonki dokuczają, a tu owulka się zbliża...;)nie podaruję-trudno w mękach będzie, ale cóż-nie raz uprzedzałam, że gołe plecy mu "wyłażą", a on mi na to że zrzędzę,to ma za swoje...

czesc laseczki
Własnie wstałam i stwierdzam,ze sie chyba przeziebiłam, smarki z nosa lecą, pęcherz mnie wczoraj pobolewał , masakra,nie chce byc chora :wściekła/y:
Maliny :-( też chcę mniam mniam

Ewela jak wiecie ja leżałam w łóżku z powodu przeziębienia i jak zadzwoniłam do gina to powiedział 2x1 witamina C 100mg i 4x1 wapno, a oprócz tego mleko z miodem i masłem oraz herbata z cytryną. Trzymaj się cieplutko.

Malina mam z 20 kg w zamrażarce, mogę się podzielić :-D

Dzień dobry :tak:

Co do Kasi, to ma 4 tygodnie czekania na wynik :-( Tyle wiadomo :-(

Ja dzisiaj zatestowałam - jedna krecha, czyli odstawiam dziś luteinę :tak::tak:
Teraz czekamy na @, a po niej do dzieła :-D:-D:-D:-D:-D
Ale jestem podekscytowana :-):-)

Hej Daaa a mozna wiedziec dlaczego odstawiasz luteine ???
bo ja tez caly czas biore ja
czy to cos koliduje ze starankami ??????? :-)

reklama
Dziewczyny ja mam problem rano przy zaltwianiu sie przez te moje zaparcia moj hemoroid zaczal troszke krwawic.Teraz cala jestem w strachu jade we wtorek na wizyte to sie do wiem czy mozna cos na niego stosowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry