• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga chetnie z Toba jeszcze porozmawiała ale u nas jest juz 23.45 więc chyba najwyższa pora na mnie.
Trzymam kciuczki za Was:-) Do zobaczenia i zaglądaj do nas. Ja co prawda udzielam sie bardzo rzadko ale...

Cześć nocne marki, witaj Aga - gratulacje cudownej córeczki i życzę powodzenia w ciąży. Wiem co masz na myśli, ciąża i strach. My dziś z A. byliśmy u jego ciotki na imieninach i on się wygadał, że jestem w ciąży, a ja chciałam jeszcze poczekać, chciałam cieszyć się z nim tą wiadomością póki co, ale jednocześnie w obawie, że temat dziecka zostanie w rodzinie rozdmuchany, a zostanie, a nie daj bosze coś by się stało i potem to współczucie i nie do końca zrozumienie sytuacji :confused:

Ale nieśmiało poprosiłam o trzymanie kciuków, a nuż zacisną, mam nadzieję że tak :zawstydzona/y:

Ja też uciekam bo maruszka sprowadziła mnie na ziemie z tą godziną, a jutro mam w planach wcześnie wstać i trochę dom ogarnąć, bo z kolei po południu jedziemy do mojego Taty na urodzinowo-imieninową nasiadówkę :-) I tak weekend minie niepostrzeżenie i tyle z niego będę mieć :baffled: Do jutra.

Cześć nocne marki, witaj Aga - gratulacje cudownej córeczki i życzę powodzenia w ciąży. Wiem co masz na myśli, ciąża i strach. My dziś z A. byliśmy u jego ciotki na imieninach i on się wygadał, że jestem w ciąży, a ja chciałam jeszcze poczekać, chciałam cieszyć się z nim tą wiadomością póki co, ale jednocześnie w obawie, że temat dziecka zostanie w rodzinie rozdmuchany, a zostanie, a nie daj bosze coś by się stało i potem to współczucie i nie do końca zrozumienie sytuacji :confused:

Ale nieśmiało poprosiłam o trzymanie kciuków, a nuż zacisną, mam nadzieję że tak :zawstydzona/y:
Ja tez witam, i dziekuje za gratulacje;))) Mam nadzieje ze Ty tez dotrwasz do konca, patrzac na suwaczek niewiele roznicy mamy w terminie.
Ja w poprzedniej ciazy rodzinie powiedzialam dopiero w 32tyg. no ale mieszkamy w Stanach sami bez rodzinki wiec moglam to utrzymac w tajemniecy, tylko jedna siostra wiedziala od 3 miesiaca teraz tez wie, chociaz planuje jeszcze jednej powiedziec tym razem- jednak przed powiedzeniem mamie i tesciom powstrzymuje sie, nie chce miec nerwowych 30 tyg. ze wzgledu nie tylko na siebie a jeszcze na rodzinke:) Trzymam kciuki za Nas wszystkie i zycze milej niedzieli, bo ja tak do waszej 14 bede sobie slodko spac:)

No to mamy niedzielę Kochane. Kolejny dzień do przodu :-p Kolejny dzień czas zacząć :-)

A ja właśnie wtranżalam śniadanko, biały serek z papryczką i kabaczkiem, własnej roboty. A wczoraj wyciągnęłam z zamrażarki maliny, które latem mroziłam i dzisiaj je sobie zjem :zawstydzona/y:

Witam
dziewczynki
nie bylo mnie troche ale przeczytalam teraz wszystko moj maz ma dzisiaj 30 urodziny a wczora mielismy w domku mala imprezke moi rodzice meza i dziadki wiec troszeczke szykowania bylo mam kochana mame krora mnie bardzo pomogla.
U mnie ogolnie ok tylko mam straaszne zaparcia masakrajem sliwki aktivie chyba owoce.
Pozdrawiam
i zycze milego dnia

reklama
witam was
ja dzis mam jakis smutny dzien... cos mi sie snilo o moich dzieciach, nie pameitam co ale obudzilam sie z placzem... a ja nie wiem o co plakalam :/

jutro sadny dzien bo dzis @ nie przylazla z zaskoczenia... ja pamietam ze mi w poprzednich ciazach testy z porannych sikow nie wychodzily tylko te co wyszly byly z popoludniowych a kreski byly wyrazne... ehh chcialoby sie zatestowac ale szkoda mi kasy na kolejne testy :/ poczekam do jutra chyba bo sikow porannych i tak juz nie ma :-p

mykam na sniadanko bo ja dopiero co wstalam :/

aha i tescia dzis wystraszylam haha bo wparowal do nas do pokoju, otwiera rolety okna a ja lerzalam pod koldra nic sie nie odzywam i patrze co on wyprawia :-O a jak sie odezwalam z pytaniem "cos sie stalo" to tesc pod sufit wyskoczyl haha on myslal ze ja w szkole jestem dzis a mam wolne :-D i przyszedl nam wywietrzyc haha jak wyskoczyl to myslalam ze sie ze smiechu posikam :-D

papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry