Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Generalnie tak bywa, wiec mam nadziejeAgus nie zakładaj najgorszego. A jeśli nawet będziesz musiała leżec to rozwiązanie zazwyczaj samo przychodzi w takich momentach. Będzie dobrze:-):-);-)

Do jutra.Ja tez witam, i dziekuje za gratulacjeCześć nocne marki, witaj Aga - gratulacje cudownej córeczki i życzę powodzenia w ciąży. Wiem co masz na myśli, ciąża i strach. My dziś z A. byliśmy u jego ciotki na imieninach i on się wygadał, że jestem w ciąży, a ja chciałam jeszcze poczekać, chciałam cieszyć się z nim tą wiadomością póki co, ale jednocześnie w obawie, że temat dziecka zostanie w rodzinie rozdmuchany, a zostanie, a nie daj bosze coś by się stało i potem to współczucie i nie do końca zrozumienie sytuacji
Ale nieśmiało poprosiłam o trzymanie kciuków, a nuż zacisną, mam nadzieję że tak![]()

i przyszedl nam wywietrzyc haha jak wyskoczyl to myslalam ze sie ze smiechu posikam