• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

."dziecko zwariowalaś....tak szybko kolejna ciąża...oragnizm musi nabrać sił"....

Wydaje mi się że natura jest mądrzejsza od pani doktor która pół studiów przebalowała i gdyby to było za wcześnie i organizm nie miałby siły -to po prostu nie byłoby fasolki!

Dlaczego lekarz uważa że jak ma dyplom to wie lepiej niż geny, natura i wszystkie miliardy lat doświadczenia??????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
agatko ja wlasnie tez jestem takiego samego zdani atylko moj chlop nie bardzo ale juz sobie z tym poradzilam :sorry2:;-) w sumie u mnie juz ponad dwa miechy minely a owulki z temkpki jak nie bylo tak nie ma :no: i cos czuje ze pewnie bedzie w lutym dopiero... ehhh

karolcia tutaj masz link do gina u ktorego ja sie lecze GABINET GINEKOLOGICZNY DIAGNOSTYKA PRENATALNA USG DR N. MED. BARTOSZ CZUBA wiem ze on wspolpracuje z jakas lekarka z mikolowa ktora jest bardzo ceniona ale ona nie prowadzi ciaz a moj lekrz prowadzi, moze on nie jest typem ktory zrobi wszystko zeby sie kobiecie przylizac to znaczy slodzi itd, on raczej mowi prosto z mostu ale jak chcesz sie czegos zapytac to lepiej miec kartke bo on sam od siebie malo mowi wiec trzeba sie troche dopytywac ale wszystko wyjasnia jak najprosciej :-)

Dzięki.....
Jak tak patrzę na te nasze smutne daty....to praktycznie wszystkie miałyśmy plus/minus pół roku przerwy i co.....dupa....
A nasze kochane ciężaróweczki nikogo nie słuchały...szybko zafasolkowały i mają teraz szczęście pod serduszkiem....tu chyba nie ma reguł...
Alę będzie dobrze....musi być....ja w to z całej siły wierzę....

A badania genetyczne...chcemy zrobić bo...już mieliśmy takie plany przed pierwszymi starankami....bo u brata mojego Z. jest chłopczyk bez dłoni...ma teraz 6 latek....i ogólnie jest ok. ale ta rączka...i ja tez się tego bardzo bałam i boje...i może mój organizm broni się przed taka tragedią....i chcę mieć świadomośc ryzyka, chcę podjąć sama decyzję....

Wydaje mi się że natura jest mądrzejsza od pani doktor która pół studiów przebalowała i gdyby to było za wcześnie i organizm nie miałby siły -to po prostu nie byłoby fasolki!

Dlaczego lekarz uważa że jak ma dyplom to wie lepiej niż geny, natura i wszystkie miliardy lat doświadczenia??????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Masz rację.....na stos z nimi.....

A zapomniałam....AGATKO....ŚLICZNY BRZUSIO....TAKI NAMACALNY DOWÓD, ŻE BĘDZIESZ MAMUSIĄ!!!!

Cześć dziewczynki ja się tylko przywitam i dalej idę sprzatac. zostały mi jeszcze do poukładania ciuchy męża, które jak się otworzy szafkę to wszystkie ląduja na podłodze, a ja tego nie znoszę. Lubie jak jest wszystko ładnie poukładane w kosteczkę.wiem głupiutka pedantka ze mnie.:-)
Powiem Wam, że chyba nici z mojego testowania - jajnik zaczyna pobolewać - tak samo jak przed@; zaczynają pojawiać się krosteczki na dekoldzie - tak samo jak przed@ - i w ogóle jest do bani. chyba sama bez potrzeby sie nakręciłam:baffled:

Witam wieczorowo już na dzisiaj dość tortu dla mojego M jeszcze go tylko wysłałam do sklepu a co po wczorajszych moich nerwach:wściekła/y: chwila spokoju. Ja do mojego ex ginekologa nie mam odwagi pójść bo oskarżył by mnie o napaść:sorry2:. 18 grudnia byłam u niego powiedział ze wszystko gra że nie wie czym ja się martwię a kobiety mają swoja intuicję a ja w swoją wierzę 03stycznia w szpitalu powiedzieli że mój skarb nie żyje od 3 tyg to chyba jakaś pomyłka pomyślałam przecież 2 tyg temu byłam u swojego gin i był ok a tu mi mówią że wtedy już moje dziecko nie żyło:no: Tak więc nie chcę tam pójść bo bym mu nogi z d.... powyrywała:wściekła/y: Poszłam do innego gin to dał mi kartkę jak mam teraz postępować jakie wyniki porobić i wszystko to co mówił wystukał na kompie i wydrukował czyli mam w podpunktach wszystko hehehe punk 3. brzmi za 3 miesiące można się starać o dziecko mam czarno na białym. Pokarm powoli ustaje ale po zabiegu dalej nie czuję się komfortowo i dalej mi k...leci:zawstydzona/y: długo to jeszcze potrwa??Dał mi żebym porobiła badania na choroby zakaźne i odzierzęce a po tych badaniach jeśli chce to badanie flory pochwy-uroginpronatal jak to piszę to ciarki mam na całym ciele:dry: ale drugi raz nie będe przez to wszystko przechodzić....

Witam wieczorowo już na dzisiaj dość tortu dla mojego M jeszcze go tylko wysłałam do sklepu a co po wczorajszych moich nerwach:wściekła/y: chwila spokoju. Ja do mojego ex ginekologa nie mam odwagi pójść bo oskarżył by mnie o napaść:sorry2:. 18 grudnia byłam u niego powiedział ze wszystko gra że nie wie czym ja się martwię a kobiety mają swoja intuicję a ja w swoją wierzę 03stycznia w szpitalu powiedzieli że mój skarb nie żyje od 3 tyg to chyba jakaś pomyłka pomyślałam przecież 2 tyg temu byłam u swojego gin i był ok a tu mi mówią że wtedy już moje dziecko nie żyło:no: Tak więc nie chcę tam pójść bo bym mu nogi z d.... powyrywała:wściekła/y: Poszłam do innego gin to dał mi kartkę jak mam teraz postępować jakie wyniki porobić i wszystko to co mówił wystukał na kompie i wydrukował czyli mam w podpunktach wszystko hehehe punk 3. brzmi za 3 miesiące można się starać o dziecko mam czarno na białym. Pokarm powoli ustaje ale po zabiegu dalej nie czuję się komfortowo i dalej mi k...leci:zawstydzona/y: długo to jeszcze potrwa??Dał mi żebym porobiła badania na choroby zakaźne i odzierzęce a po tych badaniach jeśli chce to badanie flory pochwy-uroginpronatal jak to piszę to ciarki mam na całym ciele:dry: ale drugi raz nie będe przez to wszystko przechodzić....

To podobnie jak u mnie....ja miesiąc chodziłam z martwym dzieciątkiem...a mój gin mówił, że pięknie macica rośnie i jest wszystko dobrze....konowały i tyle...poszłam teraz do niego tylko dlatego, że chciałam jeszcze zwolnienie, a u mnie w pracy głupio patrza jak sie od różnych lekarzy przynosi kontynuacje l-4....ale tez mu już nie ufam...i nie pozwolę mu prowadzić kolejnej ciązy....
pozatym nie ma pojęcia o badaniach...to ja juz wiem wiecej na ten temat....

Ja nie wiem polskie prawo na to pozwala ja się zastanawiam czy nie zrobić coś z tym wszystkim przecież nasze dzieci to przyszłość to serce rozum skóra to własnie ginekolodzy są pierwszymi lekarzami którzy opiekują się życiem naszym i Naszych dzieci to nie może tak być że tacy lekarze mają prawo wykonywania zawodu Boże kochany przecież to zaniedbanie:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry