Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

SZYJKA TRZYMA JAK NA RAZIE A MAŁA SIĘ UŁOŻYŁA GŁÓWKĄ W DÓŁ JA DO PORODU. MAM BRAĆ DALEJ LEKI ŻEBY SIĘ SKURCZE NIE POJAWIŁY. JEST TYLKO POWAŻNY PROBLEM Z MOJĄ NERKĄ PRAWĄ PÓŁTORA TYGODNIA TEMU MOCZ MI STAŁ NA 3CM A TERAZ JUŻ NA 5CM I JEST NAPRAWDĘ NIE CIEKAWIE
WIZYTĘ MAM ZA 2 I PÓŁ TYGODNIA I ZOBACZYMY WTEDY BO GINKA SIE BOI ŻE CAŁKIEM PRZESTANIE PRACOWAĆ A WTEDY TYLKO ZOSTAJE CEWNIK BO JAK GO NIE ZAŁOŻĄ TO LEWA BĘDZIE ZA BARDZO OBCIĄŻONA I WTEDY MOŻE NIE BYĆ ZA FAJNIE U NASZEJ ZUZI. KOCHANE WSTAWIAM DWA ZDJĘCIA GINKA SIĘ ŚMIAŁA ŻE MA TAKIE POLICZKI PUCOŁOWATE

.She ja też w księgowości więc wiem co oznacza "styczeń", a ja mam zawsze jeszcze takie zaparcie, żeby i PIT-11 mieć gotowe. A podatników jest sporo :-)
Mi gin powiedział, że jak chcę ładnie zjechać po urodzeniu dziecka z wagą, to codziennie jogurt muszę jeść - taki malutki wystarczy ale codziennie. Więc to chyba jakaś informacja nie sprawdzona. A po drugie moje dziecko dopomina się białych serków grani, więc nawet z nim nie dyskutuję tylko podaję, widocznie jest mu nabiał potrzebny.
Ja tam słyszałam historyjkę o cytrusach, ale koleżanka-położna powiedziała, że w ciąży można jeść wszystko, byle nie za dwóch, jak urodzę to będę jadła jałowiznę, więc mam się teraz rozpieszczać, co też czynię.
WITAJCIE KOCHANE MY PO WIZYCIE I TAK. MAŁA WAŻY 958GRAM JEST ŚLICZNASZYJKA TRZYMA JAK NA RAZIE A MAŁA SIĘ UŁOŻYŁA GŁÓWKĄ W DÓŁ JA DO PORODU. MAM BRAĆ DALEJ LEKI ŻEBY SIĘ SKURCZE NIE POJAWIŁY. JEST TYLKO POWAŻNY PROBLEM Z MOJĄ NERKĄ PRAWĄ PÓŁTORA TYGODNIA TEMU MOCZ MI STAŁ NA 3CM A TERAZ JUŻ NA 5CM I JEST NAPRAWDĘ NIE CIEKAWIE
WIZYTĘ MAM ZA 2 I PÓŁ TYGODNIA I ZOBACZYMY WTEDY BO GINKA SIE BOI ŻE CAŁKIEM PRZESTANIE PRACOWAĆ A WTEDY TYLKO ZOSTAJE CEWNIK BO JAK GO NIE ZAŁOŻĄ TO LEWA BĘDZIE ZA BARDZO OBCIĄŻONA I WTEDY MOŻE NIE BYĆ ZA FAJNIE U NASZEJ ZUZI. KOCHANE WSTAWIAM DWA ZDJĘCIA GINKA SIĘ ŚMIAŁA ŻE MA TAKIE POLICZKI PUCOŁOWATE
.
witaj w klubie księgowych na wykończeniu ;-)
mi też gin powiedział, że jedyne czego muszę się wystrzegać to surowe mięso i serki pleśniowe. Inne rzeczy można byle z głową. I tego się trzymam. I dziecko i organizm wie czego potrzebuje, prawda?
Amen!
karola ale ślicznie twoja mała się uśmiecha!!! :-)
aga spokojnie :-):-) wszystko będzie dobrze:-):-) ja się boję o tą moją nerkę :-śliczna dzidzia.
Ja też chcę już taką dużą. Kobitki znowu zaczynam świrować przed wizytą:-(pomocy!!!:-(
. czekoladkę mimo cukrzycy wpylam - taką 90 % :-);-)A takie bzdury jak ta twoja koleżanka mówi to niech zostawi dla siebie a nie piepszy głupoty.
niunia ty sama musisz zobaczyć jak się czujesz po nabiale bo ja przez pierwsze 5miesięcy co zjadłam jogurt czy nawet pyszne monte to od razu witałam kibelek i chorowałam strasznie. Wiec skarbeczku jesli nic ci nie jest to jedz śmiało bo nabiał i mięsko też jest potrzebne dzidzi:-):-)dlatego jednym uchem wpuszczam, drugim wypuszczam. A jeszcze dziś poparły mnie koleżanki, które jak usłyszały, jak ona mówi, że mam nie jeść jogurtów wsiadły na nią delikatnie zakazując mnie straszyć :-)