• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aga spokojnie :-):-) wszystko będzie dobrze:-):-) ja się boję o tą moją nerkę :-(:-(. I MAM ZROBIĆ GLUKOZE 75 BO 50 NIE MA SENSU.

Wiem że będzie dobrze z naszymi dzidziami i z Twoją nereczką też ale te moje schizy....Myslała że z tygodnia na tydzień będę czuć się bezpieczniej a tu nic podobnego....

Szczególnie jak widzę u niektórych Aniołkowych mamuś że straciły swoje skarby w 21 tygodniu to zaczynam się zastanawiać jakie zagrożenia czekają na moją kruszynkę... anic nie mogę znaleść w necie na ten temat... Czy ja wariuję ???

reklama
Koti może wg co niektórych należy żyć tylko powietrzem? Choć i to niebezpieczne, bo powietrze zanieczyszczone jest... Ot chyba tylko ciążę przespać, póki naukowcy twierdzą, że sen to zdrowie ;-)

Karola ja wcinam jak odkurzacz, czasem takie mixy, że aż mój M się nadziwić nie może i póki co ani razu nie kochałam się z kibelkiem. Już mnie to chyba nie spotka, skoro dotąd tak lightowo idzie :-)

wiem że będzie dobrze z naszymi dzidziami i z twoją nereczką też ale te moje schizy....myslała że z tygodnia na tydzień będę czuć się bezpieczniej a tu nic podobnego....

Szczególnie jak widzę u niektórych aniołkowych mamuś że straciły swoje skarby w 21 tygodniu to zaczynam się zastanawiać jakie zagrożenia czekają na moją kruszynkę... Anic nie mogę znaleść w necie na ten temat... Czy ja wariuję ???

aga powiem ci szczerze ze jak byłam właśnie w 21tygodniu to przyszły dziewczynki które w tym czasie straciły swoje maluszki:-(:-( i powiem szczerze że nie chciałam się nakręcać i pare dni mnie nie było bo to nie było na moje siły:-( ale wierzę że wszystko musi być dobrze bo jak na nią patrze na usg to płakać mi się chce ze szczęścia:-) słoneczko i nie czytaj tych głupo na neciet bo wtedy jeszcze bardziej będziesz świrowała.
koti skarbeczku jak patrze na te jej policzki to śmiać mi się chce bo mój mąż ma podobne:-):-).

Koti może wg co niektórych należy żyć tylko powietrzem? Choć i to niebezpieczne, bo powietrze zanieczyszczone jest... Ot chyba tylko ciążę przespać, póki naukowcy twierdzą, że sen to zdrowie ;-)

Karola ja wcinam jak odkurzacz, czasem takie mixy, że aż mój M się nadziwić nie może i póki co ani razu nie kochałam się z kibelkiem. Już mnie to chyba nie spotka, skoro dotąd tak lightowo idzie :-)

Kochana ja Ci powiem tylko tyle , gdyby mi ktoś powiedział że mam nie jeść batoników to postukałabym się zdrowo w czoło. Właśnie teraz wcinam czekoladowe wafelki...

A co do spotkań z kibelkiem ... hm... ja też do wczoraj myślałam że mam już to za sobą...;-)

aga powiem ci szczerze ze jak byłam właśnie w 21tygodniu to przyszły dziewczynki które w tym czasie straciły swoje maluszki:-(:-( i powiem szczerze że nie chciałam się nakręcać i pare dni mnie nie było bo to nie było na moje siły:-( ale wierzę że wszystko musi być dobrze bo jak na nią patrze na usg to płakać mi się chce ze szczęścia:-) słoneczko i nie czytaj tych głupo na neciet bo wtedy jeszcze bardziej będziesz świrowała.
koti skarbeczku jak patrze na te jej policzki to śmiać mi się chce bo mój mąż ma podobne:-):-).

Myślę że za jakiś miesiąc będę spokojniejsza ... tak mi sie przynajmniej wydaje...

Dzień Dobry Kobitki.....:-)

Mam pytanko, czy któraś z WAS miała torbiel?
Ja dzis po wizycie gin. Stwierdził 3cm torbiel i nie wiem co mam zrobić, bo tak:
-jak operować to staranka na długi czas w odtawkę
-bez operacji torbiel będzie rosła.....
.....i nie wiem co tu robić.....póki co leki dostałam.....:zawstydzona/y:

Karola, Mała już wcale taka mała nie jest i jest słodziutka :-)

Aga, Anetha przestańcie siać grozę przedwizytową, bo ja mam wizytę w czwartek i póki co się nie boję, ale obawiam się, że przez Was zaraz zacznę... :baffled:
Podpisuję się obiema rękami!!! u mnie wizyta w środę
mnie tylko diab powiedziała, żeby soków słodzonych owocowych nie pić, bo nie mają żadnych witamin, tylko cukier. ale o czekoladce i nabiale nic nie mówiła :cool2: . czekoladkę mimo cukrzycy wpylam - taką 90 % :-);-)
Jaka super wiadomość :-) a ja tu od rana zastanawiałam się po co wczoraj czekoladę jadłam ;-)
Wiem że będzie dobrze z naszymi dzidziami i z Twoją nereczką też ale te moje schizy....Myslała że z tygodnia na tydzień będę czuć się bezpieczniej a tu nic podobnego....

Szczególnie jak widzę u niektórych Aniołkowych mamuś że straciły swoje skarby w 21 tygodniu to zaczynam się zastanawiać jakie zagrożenia czekają na moją kruszynkę... anic nie mogę znaleść w necie na ten temat... Czy ja wariuję ???
Aga, ja wiem, że takie myślenie czasami się pojawia, ale trzeba się wtedy w sobie zebrać i opierdzielić się za takie myślenie. Bo idąc tym tropem to znajdziesz przykłady strat w 22, 28, 35, 40 tygodniu ciąży, a także kolejne już po urodzeniu. Tak czy inaczej bać się o zdrówko malucha będziesz całe życie, ale panikować z tego powodu - zwłaszcza na zapas - nie można

dziewczynki, a teraz zbiorowy głęboki wdech i powtarzamy - WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !

mój gin też od razu kazał 75 g robić. i dobrze, nie chciałabym tego smakować dwa razy bleeee :-p

Aga strach będzie do końca niestety, tak nas los pokrzywił. Ale ja wierzę, że już wszystko będzie dobrze u każdej z nas. No niektóre mają trochę przygód ... ale damy radę ;-)

JUST CZEKOLADA MA MAGNEZ !!!!! WIĘC JEST ZDROWA HAHAHA ! :-)

Ostatnia edycja:
dzień dobry kobitki.....:-)

mam pytanko, czy któraś z was miała torbiel?
Ja dzis po wizycie gin. Stwierdził 3cm torbiel i nie wiem co mam zrobić, bo tak:
-jak operować to staranka na długi czas w odtawkę
-bez operacji torbiel będzie rosła.....
.....i nie wiem co tu robić.....póki co leki dostałam.....:zawstydzona/y:
ewelinko wcale tak nie jest . Ja miałam torbiel dużą po poronieniu walczyłam z nią lekami i nic nie pomogło, ginka mówiła że mamy się starać i ta torbiel powinna się wchłonąć i tak się stało. Jak zaszłam w ciążę to w pierwszym miesiącu torbiel zniknęła więc niunia spokojnie a torbiel była takich rozmiarów jak twoja.
Niech da ci niunia pierw leki a później zobaczysz co z nia się będzie działo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry