• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
czyli generalnie nic nie wiadomo. Równie dobrze może być to pozostałośćpęcherzyka, lub taka zwykła czynnosciowa torbiel. Nie martw sie w większości przypadków znikają same lub przyjmuje się hormony.

Dziewczyny pomocy! Właśnie się zorientowałam, że od kilku dobrych dni (może już nawet ponad tydzień) zapomniałam kompletnie o kwasie foliowym! Brałam tylko leki na zapalenie dróg moczowych i duphaston. A folik zupełnie mi wyleciał z głowy. Nie wiem czemu... Czy to zaszkodzi mojemu Maleństwu????

Jestem przerażona...

Podobno najważniejsze, żeby do 9 tyg brać, ale nawet jak się zapomnie parę razy, to wielkiej tragedii nie ma, bo skoro go barałaś przez dłuższy czas wcześniej, to on w organizmie jeszcze sobie jest :tak::tak:

witam
zrobilam testa o 5tej rano, negatywny
a jakies pol godziny temu @ zawitala z wielkim chukiem przylazla bo mnie masakrycznie boli brzuch :-(

eh mam mega doła :-(

Pati to jedziemy na jednym wózku :-) To pewnie przeznaczenie:-);-);-)
U nas na forum zauważalne jest to, że dziewczynki zachodziły parami ;-);-)
W przyszłym miesiącu ta parą musimy być my!! :-D:-D

A wczoraj mi wyszła febra, opryszczka czy zimno jak kto woli :baffled:. Miał ktoś coś takiego w ciąży? Póki co "leczę" to pastą do zębów, bo chcę to max szybko wysuszyć i natychmiast się tego pozbyć. Może któraś z Was zna lepszy szybszy sposób?

Ja miałam opryszczkę kilka razy w życiu... smarowałam ją wtedy ząbkiem czosnku - na drugi dzień nie było po niej śladu... No i wampiry można od razu odstraszać ;-);-)

Wiem że będzie dobrze z naszymi dzidziami i z Twoją nereczką też ale te moje schizy....Myslała że z tygodnia na tydzień będę czuć się bezpieczniej a tu nic podobnego....

Szczególnie jak widzę u niektórych Aniołkowych mamuś że straciły swoje skarby w 21 tygodniu to zaczynam się zastanawiać jakie zagrożenia czekają na moją kruszynkę... anic nie mogę znaleść w necie na ten temat... Czy ja wariuję ???

Proszę mi tu sobie nie wymyślać problemów!! Masz w brzuszku śliczną, zdrowa dzidzię, która pojawi się po tej stronie brzucha za 20 tyg!! ;-);-)

She co do nabiału w ciąży, to mi lekarze mówili, żeby jak najwięcej spożywać!! Wtedy nie ma zaparć, poza tym takie produkty mają w sobie dużo białka i wapnia, czyli tego, co tak naprawdę najważniejsze dla dzidzi. Mleko jednak lepiej przegotować lub kupować UHT.
A co do serów typu pleśniowych, feta itp... To większość naszych polskich produktów jest z mleka pasteryzowanego, a więc są dozwolone :-) Lepiej jednak przeczytać dokładnie etykietę przed zjedzeniem. Z tego co pamiętam, to chyba sery Turek są ok.

A ja jak wcześniej wspominałam dostałam dziś @ :tak::tak: Cieszę się jak głupia, bo mam mega nadzieje, że od dnia dzisiejszego będę mogła odliczać tygodnie ciąży :tak::tak:

Spadam do nauki. Jeszcze połowa przedmiotów została mi do zaliczenia :dry::dry: ale w porównaniu do innych jestem daleko naprzód :-):-) Nadchodzące staranka mnie tak zmobilizowały :-D:-D

Ja miałam opryszczkę kilka razy w życiu... smarowałam ją wtedy ząbkiem czosnku - na drugi dzień nie było po niej śladu... No i wampiry można od razu odstraszać ;-);-)
Spadam do nauki. Jeszcze połowa przedmiotów została mi do zaliczenia :dry::dry: ale w porównaniu do innych jestem daleko naprzód :-):-) Nadchodzące staranka mnie tak zmobilizowały :-D:-D

O to dzisiaj ten czosnek wypróbuję jak do domu przyjdę.

daaa ale że co, że seks do nauki mobilizuje??? :-D

Pati szkoda ze @ przeyszla
daaa dobrze ze u Ciebie @ juz jest
a ja cos czuje ze tez z tego beda nici:-( dzis mnie tak dziwnie brzuch bolal jakbym z 300 brzuszkow zrobila a teraz jakos tak przedokresowo boli:-(

Lilli moja znajoma leczyla opryszczke zoviraxem w ciazy a ten czosnek to dziala super ale na pocatku jak opryszczka sie zaczyna. tez ostatnio mialam. a zeby ja szybko wysuszyc to najlepszy jest SONOL i dobry i tani

Witam Dziewuszki!!!
Podczytuje Was tylko ostatnio, ale coś nie mam weny do pisania może dlatego że byłam na zwolnionku kilka dni - teraz jestem w pracy no i pisze...

I na początek - Co tu się dzieje - co to za zbiorowa panika???? Ja wam dam!!!!

Wy to macie tematy ostatnio erotycznie teraz panicznie!!1
Aga i pozostałe dziewuchy które mają wizyty w tym tygodniu - nie martwic się skoro Karola wróciła szczęśliwa z wizyty wy także wrócicie - bo jak w poniedziałek tak przez cały tydzien!!!!
Karola - śliczne pulachy, aż buzia się raduje z takich widoków.
She - nic się nie stanie jak tydzień nie brałaś foliku - spokojnie nie strasz postami bo az sie wystraszyłam ze cos naprawde sie stało ufff
Pati - udanych następnych boboseksów- tzrymam kciuki- a swoją drogą wstretna @

Pozostałe pozdrawiam.
Buziole

reklama
Lilli moja znajoma leczyla opryszczke zoviraxem w ciazy a ten czosnek to dziala super ale na pocatku jak opryszczka sie zaczyna. tez ostatnio mialam. a zeby ja szybko wysuszyc to najlepszy jest SONOL i dobry i tani

Lucy mi się już wybiła to jak czosnek ma mi nie pomóc to zaraz do apteki po ten sonol lecę. Dzięki. Jak dobrze nie być z problemami samej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry