• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
- Aga - A ja ostatnio chciałam, kupić różowy dresik hello kitty ale mój mąż w ostatniej chili mnie odciągnął :). Ja chyba nie będę umiała kupować dla chłopaka ciuchów - biedne będą te nasze chłopaki :))

Mój P zawsze gada że będzie chłopak ale ogląda ubranka dla dziewczynki....
;-);-);-)

A poza tym P dostaje obsesji na punkcie mojego brzuszka, gada do dzidzi że go kocha , rozmawia z nim,przytula się i całuje brzuszek.

Ej no dziewczyny, faceta tez można super ubrać. Ja zawsze dla znajomych kupowałam ciuszki dla dzieciaczków w Kapahl. I kiedyś dla synka koleżanki kupiłam taki ładny zestaw no i drugiego dnia leciałam po coś innego, bo ten tak mi się spodobał, że zostawiłam dla swojego. I tak leżą już w szafie 3 lata i cały czas mi się szalenie podobają :-). I czekają na swojego małego właściciela i czekają. Eeee tam czy chłopak czy dziewczynka i tak wybór ciuszków w tej chwili jest taki, że bank by trzeba było obrabować, żeby nie musieć stawać przed trudnym wyborem ;-).

Chłopcy chyba są tańsi w utrzymaniu tak w ogóle nie? Nawet jeśli chodzi o zabawki. Chociaż A. twierdzi, że chłopak do końca życia zostaje dzieckiem, tylko zabawki ma coraz droższe, a z dziewczyną i jej zabawkami jest odwrotnie :-D

Chłopcy chyba są tańsi w utrzymaniu tak w ogóle nie? Nawet jeśli chodzi o zabawki. Chociaż A. twierdzi, że chłopak do końca życia zostaje dzieckiem, tylko zabawki ma coraz droższe, a z dziewczyną i jej zabawkami jest odwrotnie :-D
Przyznam że są tańsi , no i nie ma problemu z ładnymi ubrankami jeśli chodzi o noworodka. Ale potem jest coraz gorzej im chłopczyk starszy tym te ubrania są brzydsze.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry