LucyF
Fanka BB :)
:-):-):-) jestem za:-)Lucuś to może we dwie sie urżniemy:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-):-):-) jestem za:-)Lucuś to może we dwie sie urżniemy:-)
.
pozatym ja chciałam lagune i metalik,a nie niebieską ,ale to auto sie na złom tylko nadawało jak je oglądneliśmy i sobie darowaliśmy) no , ale gadaj głópi z kołowatym brrrr

.

:-):-):-):-):-):-)
Z tego co ja pamiętam to brali bardziej pod uwagę u mojego byłego ruchliwość...ale to dlatego że przygotowywali nas najpierw do insyminacji a potem do in vitro...
Karolcia gratuluję wyników. Z tego co mi gin mówił to ruchliwość, bo co po ilości jak to spacerowicze są, one muszą się porządnie ruchać![]()

.Aga a ty znowu z tymi skojarzeniami chyba musicie jakąś metode zastępczą wypracować a może by tak orgazma łechtaczkowego??????:-)
ooo przypomniało mi się coś jak byliśmy u teściów to mój M sie długo mordował ,żeby kawał drzewa na opał przerżnąć.
i pomysl Aga ze jeszcze troche masz do konca, no ja Ci wspolczuje tego przymusowego celibatuKochane proszę bez słów typu " urżnąć" bo mi się kojarzy z bardzo podobnym słowem i znowu sobie ochoty narobię![]()