• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczynki wybaczcie ,że nie nadrobiłam ,ale jakoś mam lenia @ przylazła i mnie maltretuje :wściekła/y:.
Byłam u teściów i tylko się zdżażniłam bo jak moja teściówka usłyszała ,że nam auto sie psuło (tak naprawde alarm świrował i trzeba było go wymontować) to zaraz było ,że to moja wina bo ja napewno wybrałam to auto bo jest niebieskie ,a ja lubie niebieski (a tak naprawde to mój M sie uparł bo dojrzał w nim dvd :confused2:pozatym ja chciałam lagune i metalik,a nie niebieską ,ale to auto sie na złom tylko nadawało jak je oglądneliśmy i sobie darowaliśmy) no , ale gadaj głópi z kołowatym brrrr:wściekła/y::no::wściekła/y::no:.
No a pozatym to mam już umowe na rok w ręku!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-)
a mama szefa chyba chce mnie utuczyć bo stale mi coś podtyka i mówi ,że jestem taka chudzinka (59kg):szok:

Karolcia doczytałam o wynikach ciesze się ,że jest oki i ,że ruszyliście z miejsca co tam 250 ważne ,żeby wszystko przebadać dla dobra dzidzi.
pozdrawiam was wszystkie.

Z tego co ja pamiętam to brali bardziej pod uwagę u mojego byłego ruchliwość...ale to dlatego że przygotowywali nas najpierw do insyminacji a potem do in vitro...

Karolcia gratuluję wyników. Z tego co mi gin mówił to ruchliwość, bo co po ilości jak to spacerowicze są, one muszą się porządnie ruchać :-D:-D:-D

No to spoko....bo jeśli chodzi o ruchliwośc to nam wyszło w górnych granicach norm....są szybkie skubańce....:-D

jak Z się gdzieś ulotni to Wam wpiszę ile czego wyszło....bo pewnie by sie darł, że o jego nasionkach tu się tak rozpisuje....

Aga a ty znowu z tymi skojarzeniami chyba musicie jakąś metode zastępczą wypracować a może by tak orgazma łechtaczkowego??????:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ooo przypomniało mi się coś jak byliśmy u teściów to mój M sie długo mordował ,żeby kawał drzewa na opał przerżnąć:-p.

Aga a ty znowu z tymi skojarzeniami chyba musicie jakąś metode zastępczą wypracować a może by tak orgazma łechtaczkowego??????:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ooo przypomniało mi się coś jak byliśmy u teściów to mój M sie długo mordował ,żeby kawał drzewa na opał przerżnąć:-p.

Kochana stosujemy rózne metody ale wiesz ..to nie to samo co prawdziwe ruchanko - przepraszam za szczerość w słowach..

karolcia ekstra wieści :-):-) resztę badanek na pewno też będzie dobra:-):-).
Dziewczynki ja wam powiem że mi łatwiej i szybciej by było ubrać chłopca są takie słodziaki te ubrania że masakra, dla dziewczynek tez ale ja nie przepadam za różowym a jak patrze to prawie wszystko różowe więc moja córcia będzie musiała się przestawić na inne kolorki:-):-). Oczywiście róż też będzie ale w ilościach zminimalizowanych:-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry