K
kobietka22
Gość
Karola,a w jakiej branży twój M pracuje oczywiście jeśli wolno wiedzieć?Bo z tego co się osrientuje to jeźdżi autem tak?Wozi towary?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
karola,a w jakiej branży twój m pracuje oczywiście jeśli wolno wiedzieć?bo z tego co się osrientuje to jeźdżi autem tak?wozi towary?

niunia ale ja z nim rozmawiam i trochę go rozumiem ale siedzę już w domu 6miesięcy i szlak mnie naprawdę trafia. Jak z nim rozmawiam to on mówi że on mnie rozumie ale musi pracować i ma trochę racji tylko szlak mnie trafia bo pracuje bez zarejestrowania i musi jeździć bo go zwolnią ale tym sposobem robi nadgodziny i ma naprawdę dobrą pensję.witam po weekendzie
jeszcze nie doczytałam wszystkiego...robię obiadokolację i czekam na p.
Karola kochana obyś tylko szybko doszła do zdrowia i w końcu ta nerka zaczęła normalnie funkcjonować. No i z twoim mężem to może spróbuj tak spokojnie porozmawiać (łatwo jest mi powiedzieć, no ale cóż). Może go wszystko go to przerasta, ale w sumie z twoim stanem zdrowia powinien być bardziej dostępny dla ciebie, a co będzie jak zaczniesz rodzić? Mój p. To też pracoholik więc cię rozumiem.