• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasiu kochana ja cały czas w Was wierze trzymam kciuki i co wieczór się za Was modle.
Karola lepiej się już czujesz jak tam sytuacja z twoim M?
Aga no niestety musisz poczekać w takim razie:-D, a gin nadal utrzymuje zakaz seksowania?

fizycznie tez nie najlepiej gin kazal mi brać no-spe 3 razy dziennie i jutro idę na wizytę
bo te moje bole są jakieś dziwne no i cały czas mam wrażenie jakbym miała mokro jakby ze mnie coś ciekło więć mnie obejrzy i powie co i jak
\a na wyniki mam czekać 3-4 tygodnie
do tego czasu się wykończę

Kasiu kochana ja cały czas w Was wierze trzymam kciuki i co wieczór się za Was modle.
Aga no niestety musisz poczekać w takim razie:-D, a gin nadal utrzymuje zakaz seksowania?

Dziewczynki nie pytałam gina czy mogę czy nie. Sama sobie ze strachu ten celibat wprowadziłam. Jakaś stuknięta chyba jestem...:baffled:

Moja bratowa miała celibat do 9 miesiąca i jak już gin powiedział:
"nadeszła ta chwila możecie poszaleć to następnego dnia ją wiozłyśmy na porodówke":-D:-D:-D:-D:-D:-Dale wiesz Aga ona miała oficjalny zakaz przez łożysko przodujące ,które plamiło po seksiku, na szczęście w 8 m-cu się wchłoneło.

CZEŚĆ NIUNIACZKU JA TROCHĘ LEPIEJ ALE Z MOJA NERKĄ NIE JEST FAJNIE I ZA DWA TYGODNIE SIE OKAŻE CO I JAK. ZUZIA WAŻY PRAWIE 1KG I MA FAJNIE PUCOŁOWATE POLICZKI PO TATUSIU PARE STRON WCZEŚNIEJ WSTAWIŁAM ZDJĘCIA BO BYŁAM DZISIAJ U GINKI. MOCZ PÓŁTORA TYGODNIA TEMU STAŁ NA 3CM A TERAZ JUŻ PONAD 5CM A ANTYBIOTYKI NIE POMAGAJĄ I BOLI CO RAZ BARDZIEJ WIĘC ZOBACZYMY CO I JAK. A Z MĘŻEM RÓŻNIE NIBY MIAŁ MNIEJ PRACOWAĆ A TERAZ DZWONIŁAM A ON DO MNIE ŻE BĘDZIE NAPRAWDĘ PÓŹNO WIĘC SIĘ ROZŁĄCZYŁAM ŻEBY MU WIĄZANKI NIE PUŚCIĆ BO SZLKA MNIE TRAFIA JAK TU TAK SIEDZE SAMA. WEKEND TEŻ MIELIŚMY RAZEM SPĘDZIĆ A ON W SOBOTE BYŁ W PRACY DO 18.00 A W NIEDZIELĘ POJECHALIŚMY ZAŁATWIĆ PARE SPRAW I TEŻ Z NIM NIE POBYŁA A TERAZ ZACZĄŁ SIĘ KOLEJNY TYDZIEŃ A JA W TEN WEKEND MAM EGZAMINY I SZKOŁĘ I TEŻ DUPA. NIE CHCE SIĘ DENERWOWAĆ ALE CHYBA NIE WYTRZYMAM DŁUGO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: BO JUŻ MNIE WKURWIA TO ŻYCIE WSZYSTKO NAM SIĘ WALI OD 1STYCZNIA 2010ROKU I OPRÓCZ ZUZI NAJUKOCHAŃSZEJ NA ŚWIECIE NIC INNEGO NIE JEST OK.
PRZEPRASZAM ZA BRZYDKIE SŁOWO.

Karolu kochana ,a leki masz na te nerke?to dzidzia blokuje czy sama nerka szwankuje , kurcze to nie fajnie:-(, a Twój M nie ma może jakiegoś urlopu zaległego czy cóś?zeby troszke posiedzieć z wami w domku?

reklama
Karolu kochana ,a leki masz na te nerke?to dzidzia blokuje czy sama nerka szwankuje , kurcze to nie fajnie:-(, a Twój M nie ma może jakiegoś urlopu zaległego czy cóś?zeby troszke posiedzieć z wami w domku?

NIUNIA JA JUŻ BIORĘ DWA TYGODNIE LEKI NA TĄ NERKĘ I NIC NIE POMAGA , MAŁA SIĘ JUŻ PRZEKRĘCIŁA I LEŻY GŁÓWKĄ W DÓŁ WIĘC JUŻ NIE NACISKA A NERKA SZWANKUJE SAMA Z TEGO WYNIKA.
A MOJEMU MĘŻOWI NIE CHCĄ DAĆ URLOPU BO JEST DUŻO PRACY A ON NIE UMIE POWIEDZIEĆ NIE I NIESTETY JEST PRACOCHOLIKIEM. DZISIAJ RANO TELEFONY MIAŁ OD 5.00 A O 6.00 POJECHAŁ I NIE WIEM O KTÓREJ BĘDZIE ALE JAK POWIEDZIAŁ ZE PÓŹNO TZN, ŻE PO 24.00:wściekła/y::wściekła/y:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry