Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi się nie ma co marzyć, mój A. twierdzi, że robił chłopcaNie wiem jak wam ale mi się marzy dziewczynka![]()
Ale jak będzie dziewczynka to też będzie kochał jak swoje Witam
Ja dopiero wstalam masakra ile mozna spac:-)
ktoras z was pisala o torbieli u mnie we wrzesniu lekarz wykryl torbiel a pozniej sama znikla wtedy dziewczyny mi pisaly ze najlepsze na znikniecie wchloniecie torbieli jest sex
ja tez mialam torbiel i tez mi sie wchlonela, szkoda ze wtedy nie wiedzialam co jest najlepszym sposobem na torbielaWitam
ktoras z was pisala o torbieli u mnie we wrzesniu lekarz wykryl torbiel a pozniej sama znikla wtedy dziewczyny mi pisaly ze najlepsze na znikniecie wchloniecie torbieli jest sex

SEX powiadasz??? Oooo to niebawem się wchłonie - mam nadzieję....;-)Witam

No Aga - ty się w środę pochwalisz co masz pod serduchem - dziewczynkę czy chłopca. Nie wiem jak wam ale mi się marzy dziewczynkaAle chłopaczka tez będę bardzo kochać tylko jak tu mu nei kupywac różowych ubranek z hello kitty
![]()