• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No Aga - ty się w środę pochwalisz co masz pod serduchem - dziewczynkę czy chłopca. Nie wiem jak wam ale mi się marzy dziewczynka :) Ale chłopaczka tez będę bardzo kochać tylko jak tu mu nei kupywac różowych ubranek z hello kitty :)

reklama
Witam
Ja dopiero wstalam masakra ile mozna spac:-)
ktoras z was pisala o torbieli u mnie we wrzesniu lekarz wykryl torbiel a pozniej sama znikla wtedy dziewczyny mi pisaly ze najlepsze na znikniecie wchloniecie torbieli jest sex

Witam
Ja dopiero wstalam masakra ile mozna spac:-)
ktoras z was pisala o torbieli u mnie we wrzesniu lekarz wykryl torbiel a pozniej sama znikla wtedy dziewczyny mi pisaly ze najlepsze na znikniecie wchloniecie torbieli jest sex
ja tez mialam torbiel i tez mi sie wchlonela, szkoda ze wtedy nie wiedzialam co jest najlepszym sposobem na torbiela:-p

Witam kobietki. Ale macie fajnie - ja tez bym juz chciała zastanawaić sie czy to bedzie chłopczyk czy dziewczynka:-)
Pati na pewno kolejny cykl będzie pod nazwą - trafiony zatopiony:-)
Lucuś ja tez mam tak jak Ty objawy typowe dla @:-No ale tuz następny cykl tuż, tuż.... Żeby tego było mało to chyba mam upławy - znowu -

No Aga - ty się w środę pochwalisz co masz pod serduchem - dziewczynkę czy chłopca. Nie wiem jak wam ale mi się marzy dziewczynka :) Ale chłopaczka tez będę bardzo kochać tylko jak tu mu nei kupywac różowych ubranek z hello kitty :)

Ja mam ten sam problem , w dodatku moja mama chodzi i mówi " Idź szybko na to USG bo ja już mam upatrzone takie śliczne dwie sukieneczki na lato" :-)

Ostatnia edycja:
reklama
- Aga - A ja ostatnio chciałam, kupić różowy dresik hello kitty ale mój mąż w ostatniej chili mnie odciągnął :). Ja chyba nie będę umiała kupować dla chłopaka ciuchów - biedne będą te nasze chłopaki :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry