• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A ja mam do ciężarówek pytanie: w nocy zaliczyłam pierwsze nocne sikanie odkąd jestem w ciąży. Dokładnie o 4. Podejrzewam, że z każdym dniem będzie coraz częściej i gorzej. Bo ja ogólnie dużo sikam, a teraz w ciąży to masakra wręcz. I teraz jak to się ma do oddawania moczu do badania? Skoro to ma być próbka moczu porannego po przespanej nocy, to... To co jak się nie może wytrzymać i idzie się np. o 2 lub 4 sikać? A zwykle próbkę oddawało się do próbówki koło 6.30?[/QUOTE]

NIUNIA JE TEZ CZĘSTO CHODZĘ A TERAZ TO JUZ WOGÓLE W NOCY WSTAJE Z 4RAZY JAK NIE LEPIEJ. A JAK ZAWSZE ROBIĘ BADANIE TO W NOCY SIĘ ZAŁATWIAM BO BYM NIE WYTRZYMAŁA TYLE CZASU. WIĘC WSTAJE NORMALNIE W NOCY I RANO O 6.00 DO POJEMNICZKA. A JAK WYNIK BY WYSZEDŁ ZŁY TO GINKA MI ZAWSZE KAŻE POWTARZAĆ ŻEBY SPRAWDZIĆ BO ONA WIE ŻE KOBIETA W CIĄŻY CHODZI CZĘSTO DO KIBELKA.

reklama
Czyli jakby co sikać normalnie, próbkę oddać rano i ewentualnie ginowi powiedzieć jak będzie oglądał wyniki, że to nie pierwsze poranne siki, bo w nocy się krążyło między łóżkiem a kibelkiem?

ile napisałyście:szok: litości:blink::blink::blink::blink::blink:

Dziś moje kochane dzieciątko spało całą noc!!!! ależ mama jest szczęśliwa:-) tylko rano budzik wprowadził zamęt i tak zaczęła nogami pedałować że powiedziałam S że idzie z nim do pracy;-) po czym S wytłumaczył córce ze jeszcze nie może i musi zostać z mamusią w ciepłym łóżeczku -więc niech się wygodnie ułoży i śpi dalej...

Wczoraj się trochę przestraszyliśmy bo była baaardzo nisko:blink: S to nawet zauważył -ale już dziś dupka jest wciśnięta w żołądek i jest ok:tak:

Ewcia no trzymam kciuki z tą skarbówką...:tak:

Just to dobrze ze masz taki spokój -maluch też spokojny będzie -bo ja nerwus jestem straszny:-p

Marc
to dobrze ze się udało:tak:

Ewela28
super zdjęcia:-)

Syla11
jak dziś samopoczucie?? bo już wszystko wysprzątałaś zapewne:confused: musisz przemyśleć za i przeciw... widzisz jedne chcą przekonać mężów do staranek -inne nie wiedzą jak powiedzieć że nie sa gotowe...ech -musisz wiedzieć sama

Missiiss
ale co z nadżerką chcesz zrobić??? mi jedna sama przeszła, drugą malutką miałam zalewaną czymś -jakiś preparat i po sprawie:tak: masz dość to daj na chwilkę luz... zrób coś takiego bo ci dobrze idzie OCIEPLACZ NA SIUSIAKA OCIEPLACZE WALENTYNKI!!!! (888876604) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i zaczekaj trochę -odetchnij kobieto...
Jak mogłaś pomyśleć że tak ktoś powie:blink: przecież napisałam że będe z Tobą cokolwiek zdecydujesz i to sie nie zmieni -a dobrze musi być i mam nadzieję ze pod koniec roku tuląc swojego malucha to Ty powiesz "A NIE MÓWIŁAM":tak:
A kto Ci powiedział ze do @ musi być owulacja??? to jakaś bzdura trochę jest -są kobitki które nie mają owulki a @ mają...

Pati hmmm dziwne z tym ciśnieniem -chociaż wiesz ja też chodziłam do neurologa -miałam eeg rezonans prześwietlenia pierdoły i okazało się ze nic się nie dzieje i bóle same przeszły:tak: może taki dzień?? a jak krwinki to faktycznie może jakieś przeziębienie??

Lilijanna najważniejsze że maluszek zdrowiutki -wyniki będą ok:tak: despota -kazał Ci kwiaty podlać:no::-p

Ilonka26 patrzę na Twój suwaczek i wspominam... jak ja wtedy się fatalnie czułam:baffled:

Kobietka
jak dziś?? lepiej się czujesz??

GosiaLew pewnie jeszcze leniu****esz na wolnym:-):tak:

Koti hehe no moc urzędowa jest najważniejsza w prasowaniu:-)

Asiu to ja prosze prosty przepis na żurek bo wielkanoc mnie czeka i już się muszę psychicznie przygotować do gotowania;-) co do mc zachcianek -nigdy tyle tego nie zjadłam co w ciąży:-) a kobiecie w ciąży odmawiać nie wolno;-)

Czarna76
nie jest inaczej tylko zależy czy miasto refunduje -w Wawie jest sporo refundowanych szkół:confused: przykro że nie każdy o tym myśli...

Kaśka
czekam na wieści -dobre i najlepsze -jestem z Tobą trzymam kciuki:tak:

Karolcia daj znać co u gina....

EwelinaK witaj

Aniołki a co Ciebie tak mało ostatnio??:confused: czy tylko mi się tak wydaje??

Iławianka a co u Was??

Aga34 jak dobrze że możemy wszystko na hormony zwalić:-D oby nam tak nie zostało:-)

Ola**
to działa tak -że może się udać:tak: mnie też wkurzały wszystki brzuchy dookoła a tutaj czekałam z utęsknieniem na każdą nową fasolkę:tak:bo to co inngo

Libi proponuję wejść na wątek o łyżeczkowaniu -tam jest wszystko opisane -przytulam

Agu ska nie wybuchniesz kochana:-D

Daaa czekam na Twj luźniejszy dzień:tak:

LucyF po prostu wiara.... wiara we własnego szkraba...

Anetha81
niestety tego nie da się wytłumaczyć... bo dla nas mam żadne wytłumaczenie nie będzie dobre, żadne nam nie pomoze i nie ulży... przytulam Cie mocno...

No i jeszcze Wam powiem że mój S planuje córeczkę:baffled::baffled::baffled: za jakiś rok:szok:

A tu są prezenty na walentynki:-D
Papier Toaletowy Sudoku!!! EXtra prezent! (885374075) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
##### DRAPACZKA DO JAJEK dla dżentelmena ####### (885088109) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Agata chyba godzinę pisałaś posta. Gratulację za wytrwałość i pamięć.
A wolne mam i będę się lenic, bo qrde za to co się napracowałam ostatnio należy mi się troszkę. Zmieniłabym pracę, ale mi się nie opłaca jak chcę zajść w ciążę, dlatego postanowiłam się jeszcze troszkę pomęczyć i jak skończę macierzyński to wtedy będę szukała czegoś nowego, bo do pracy raczej będę musiała wrócić, chyba, że wygram w totka.

Nie za ma co Agatko :-)

Muszę wymyślić jakiś prezent dla Asi Grzesia, bo w poniedziałek będzie miała 30. Macie jakieś oryginalne pomysły? Bo ja jakaś wyzuta z nich jestem :-(

No i zniknęła mi 2 z przodu w odliczaniu do porodu... Jakoś bezpieczniej czułam się jak było ponad 200 :-) Teraz zleci jak z bicza strzelił. Szok...

reklama
Mój brzuchol o talii bąka nie ma póki co ani jednego zdjęcia, ale jak się w końcu go doczeka to wkleję.
To jest szokujące, jak bardzo zmienia się wielkość brzucha wieczorem wielki, rano normalny, to samo z piersiami i brodawkami, raz normalne, a raz gigany :szok:

A nie mow mi nic o sutach i brodawach -- wielkie to malo powiedziane- to jakies giganty sa :szok::szok::szok::-D

LucyF powiedz mi moja droga,dlaczego jeszcze do gina nie poszłaś???:no:

:wściekła/y::wściekła/y: wkurza mnie juz to, juz druga osoba mi mowi,ze mam wielki brzuch :-(:-(:-( nie noe,az mi sie przykro zrobilo ,zobaczcie jeszcze raz.

Załączniki

• IMG_4341.jpg
    IMG_4341.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 72

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry