missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
dzieki kochana :-) poszperam u siebie i w opolu na stronce 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dzieki kochana :-) poszperam u siebie i w opolu na stronce![]()
viola tylko o to chodzi ze ja wiem ze sa konkursy dla pracujacych na dotacje na wlasna firme i takiego wniosku chce szukac bo ja mam prace chyba ze ja strace niedlug bo mis ie umowa konczy 16 lutego...

Witajcie!
Myślałam, że nigdy mnie to nie spotka...wszystko układał się znakomicie...ale w 12tc poroniłam. Jest mi cholernie ciężko, to było dziecko upragnione, prawdziwy owoc naszej miłości! Tak bardzo się cieszyliśmy...
I nagle, mój świat rozsypał się na miliony kawałków...Staramy się go poskładać... Ból fizyczny minął szybko, niemniej jednak psychika cierpi nadal. Może mnie teraz tutaj zlinczujecie, ale wiem, że kolejna ciąża, nowe dzieciątko pomogłoby mi bardzo.
To nie jest tak, że chcę teraz zapomnieć o iskierce która była we mnie - to nie będzie możliwe do końca życia - ale wiem, że kolejna dzidziulka odwróciłaby moją uwagę, spowodowałaby że na nowo to wszystko nabrałoby sensu...I choć żal i ból po stracie jest ogromny, to czuję że jestem na to gotowa, bo oboje bardzo tego pragniemy.
Opinie są różne...jedni radzą poczekać 3msc inni 6msc...a niektórzy mówią, że wystarczy do pierwszej miesiączki. Czy znacie jakieś przeciwskazania, żeby zajść od razu w kolejną ciążę ? Czy fizycznie coś się może stać, czy raczej chodzi w tym czekaniu głównie o aspekt psychiczny...
Będę wdzięczna za pomoc.
ja wierze ze moj antos przyjdzie do mnie neidlugo znow. choc zyl tylko 7 godzinek to chcial mi pokazac ze chce zyc dla mnie i dla tatusia :-( niestety byl za malenki ... ale juz niedlugo do nas wroci tak jak i twoja iskierka!!! trzeba iwerzyc i sie nie poddawac , trzeba miec nadzieje ze bedzie dobrze!!! co do starania to lepiej ta chwilke odczekac zeby hormony doszly do siebe choc znam histrie i nawet mam zapisane gdzie bez czekania zdajac sie na nature przynosil im los piekne zdrowe dzieci !!! caluje i przytulam