Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i skromność ;-):-)Witam się i ja.
Lilijanna pracujesz jeszcze zawodowo? Do którego tc myślisz pracować? Czy może do końca jak się będziesz dobrze czuć.
Agnieszka miło Cię widziec. Wspaniale jest widzieć jak dzidzia rośnie... Jak tam kolki??
Anetha to super że smakowała! Trzeba mieć ten talent kucharskii skromność ;-):-)
missiissii jesli taka jest Wasza decyzja to trzymam kciuki by się opłacalo Ci jechać tyle km.. by był tam pęcherzyk który da sie "wykorzystać"....
V_jolka witaski
Witam 'dziwczyny w niedzielny poranek
A ja dzisiaj wlasnie robie sniadanko dostalismy tego halogen over i robie kielbaski tak jak z grila pyszne.

i piszem do Was..
zaplace tu 70 zl ale nie bede usiala jechac calymi dniami pociagiem za 20n zl nie warto bo pewnie nie obeszlo by sie od mcdonalda we wro i czegos dobrego u mnie wiec na jedno wychodzi :-)Jak widać wstałami piszem do Was..
Ale już zmykam jak napisałam do mojego królestwa.. kuchni.
Co do staranek.. tak często coś staje nam na przeszkodzie by zacząć wtedy kiedy byśmy chciały.

wlasnie dziewczynki czemu tak dlugo chcecie czekac?? lekarz wam tak kazal czy same tak chcecie??
aha ... ja tez mialam sklep zalozyc ale chce pierw dzidzia pozniej sie tym zajme.... a mas zmoze gdzies strone co trzeba skladac o dodacje do pup jesli chce sie zalozyc wlasna dzialalnosc?? bisnesplan pewnie to podstawa i jeszcze cos trzeba?? aha i nie wiesz czy to sie sklada do up w miejscowosci gdzie mieszkasz cyz tam gdzie chcesz otworzyc dzialalnosc?