• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witaj Agusia!!! (mała)...:)

ojjj skleroza nie boli... ale jak mąż się wypierał że ją chował do auta.. aż mi łzy lecą do oczu ze śmiechu jak sobie przypomnę... bo zarzucałam mu może że zapomniał spakować...

reklama
niusi wróciła! widze ja na gg:-)
Edytko ale my zaplacilismy za wode heh o jest na paragonie, chyba zostala przy kasie! ostatnio bylismy w lidlu i kupilismy kawe, papryke i flage na mecze, no i wrocilismyy do domu bez zakupów i pytam męza czy bral przy ksie on ze nie myslałem ze ty wzielas! a ja myslałam ze on hahaha
no a na drugi dzien byly w aucie tylko do tej pory nie wiadomo ko je wziął!

No witam witam:-)
widze ze to nie tylko z moja pamiecia tak zle:-D wszyscy mi powtarzaja ze dobrze ze jeszcze gdzies głowy nie zapomniałam bo wszystko inne juz mi sie chyba zdarzyło:baffled::-D

witam dziewczynki niestety nie jestem w stanie nadrobić tej MEGA PRODUKCJIII :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Wycieczka nam sie udała było super zachaczyliśmy jeszce o Jura Park i tam sie dopiero bawiliśmy jak dzieci polecam zabawa 1 klasa a jakbyśmy mieli już małe dzieciaczki to raj poprostu dla dzieci słyszlam od syli ze jakas wymiana bbyła w zwiazku z nasza klasa czy cóś:confused: ale nie jestem w temacie bo zabardzo zmeczona jestem zeby nadrobic teraz to co dzis pisalyscie WYBACZCIE

reklama
Wiecie, a ja potrafię na czymś grać:tak:............................................................................................................................................................. Na nerwach:-D:szok::rofl2::laugh2::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry