• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oj,Słodziutka,chyba drugi koniec Polski.Ale mogę wysłać na swój koszt:tak: tylko raczej nie paczka,a cały wagon towarowy:szok::zawstydzona/y::baffled:
Nie zagadywać mnie,naprawdę nie mam siły:-p

reklama
hej Gabi:-) ja tam nie za wiele prasuje, codziennie rano męzowi koszule za to no i sobie koszulke firmową bo mamy przydzial z firmy fajnych koszulek i trzeba w nich chodzic:-)
a poscieli i ręczników juz od dawna nie prasuje jakos tak wieszam ze sie same wyprasują na wietrze:-)

własnie szukamy z mężem zgrzewki wody mineralnej która kupilismy w piątek, i chyba zostala w sklepie bo na naszych 30 m nie mozemy jej znaleźć
hahah

Mikuś - właśnie.. najgorsze jest to że my naprawde nie mamy wpływu na ból i cierpienie drugiej osoby. Nie raz chciałam wziąść ból mojej mamy na siebie, ale nie mogłam niestety i jeszcze musiałam patrzeć jak cierpi.. jak dostaje chemię (tak bardzo chcieliśmy by była znów naświetlana.. lampami ale można tylko raz w życiu bo potem rzekomo organizm się uodparnia na lapmy) więc zmuszeni byli podać jej chemię..:-(

Sylwuś nie zawsze tematy mogą być wesołe.. takie życie.. czasami dopada nas melancholia...

dokładnie nie ma to jak mama Moja tez jest kochana Mam 3 braci i siostre i trzymam tylko kontakt z siora i jednym bratem ech takie zycie tak jak ktos pisał sa ludzie i ludziska a to fakt ze boli bo to najblizsza rodzina

Gabi dawaj ten cały wagon DZIELNA BABKA ze mnie, nie płochliwa..:szok::-D:tak::rofl2::-)

Sylwia ostatnio pare tygodni temu kupilismy z mężem lodówkę turystyczną bylismy z mamą w sklepie, mieliśmy ja w koszyku...

moja kolezanka położna od 20 lat nie robila cytologi 2 lata a jak zrobiła to wyrok- rak na bazie wirusa hpv..niestety...wycieli jej cała macice nie tylko szyjke..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry