• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wiecie co tyle co skojarzyłam lasek to wysłałam zaproszenia
a pozostałe laski to nie wiem jak wygladaja wiec na oslep nie wysyłam
ale serio kurcze laski nie dosc ze w spiewie pierwsze miejce to i w urodzie

Mam nadzieję że znajdziemy się. Już dzisiaj pisałam ale fajnie jest widzieć siebie i móc wyobrazić sobie rozmówczynię..tym bardziej już nie jesteśmy obce dla siebie!!

Szafirku witaj !! ehhh powietrze za mało słodkie jest stąd popęd do słodyczy chyba :confused::rofl2:

Oj z moją mamą, to zawsze świetnie się spędza dzień, to jest taka babka luzacka, że aż szok, nikt nie wierzy, że to moja mama, tak razem szalejemy:-D Dzisiaj poszłyśmy na poziomki, potem grałyśmy w taką smieszną grę, coś podobnego do badmintona a potem zrobiłyśmy grilla:laugh2: było ekstra:-D

Ale wiecie, tak mnie dzisiaj głowa boli od rana, że wytrzymać nie mogę:baffled:

jak fajnie pooglądac wasze fotki i wiedziec z kim sie rozmawia:-) fajny pomysł byl z tą naszą klasą:-) bo tu nie ma co umieszczac zdjęc a tam jest ok:-)

reklama
Mikuś musiało być extra bo Cię nie było na BB a ja myślałam że może wujcio wpadł ;-):-) (pisałaś o mamie ale myślałam że i wujcio przyszedł) a moja mama też jest super, tatko też do tańca i do różańca.. ale przez chorobę troszkę się zmieniła, posmutniała.. ale.. to normalne przecież.. drugi raz RAK..koszmar:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry