• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mika żyjesz????????????????????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????
Czyżbyś dzisiaj też nas opuściła? :confused::hmm:

reklama
u mnie dzisiaj 3 dzien @ a leje sie niemiłosiernie wiec chyba drugi raz w zyciu mam tyle łał zawsze 2 dni i to skape krwawienie
a co tam słodziutka u ciebie słychac w tym wielkim swiecie?

Marzenko chyba dzisiaj na siebie zdane jesteśmy.. ja popijam sobie (MIKUŚ:-))czekoladę z BITĄ SMIETANA:-D i mam nadzieję że i dla mnie wiecżór zacznie się miło (jak kiedyś dla Miki) :)

jestem:-)

Testu niestety nie kupiłam, bo M wziął samochód, a ja mame odprowadziłam na autobus, a apteki były już zamknięte:-( Postaram się jutro skoczyć do apteki...
Ale zastanawiam się czy jestem w ciaży, bo cycki to mnie wogóle nie bola, a gębulce wyskoczył mi syfek taki jak przed@ zawsze:baffled:

Wiesz Marzenko u mnie @nie zawsze jest obfita ale do ubogich i skąpych nie należy.. ale trwa do 5-6 dni.. 5 -6 czasami już tylko plamienia ale jeszcze jest. Ale moja siostra i mama maja przechlapane.. co @ leje się z nich...że ehhhhh

Co u mnie...
dzisiaj leniwy dzień. Zrobiłam sobie wolne w pracy miałam myć okna ale jakoś przesiedziałam cały dzień na BB i tyle mi z okien zostało :-) Mąż był bardzo wyrozumiały -powiedział że w środę mi pomoże... więc hehe nie jest źle.

hej dziwczynki, nie mam nawet siły czytac co tu naprodukowalyscie!
po pracy o 17 maz wyciagnął mnie na rowerki i pojechalismy nad jeziorko! tam i spowrotem 35 km, masakra nóg nie czuje!!ale pogoda piekna wiec szkoda bylo popołudnie w domu spędzic!!
w pracy tez meksyk, ale jutro juz bedzie luźniej :-)
najgorsze to poranne wstawanie

no laski macie konta na naszej klasie? piszcie na priva:-) my z niusi juz sie poznalysmy poza BB:-)

Selena, dodałam do Cię do listy znajomych na naszej klasie.

Słodziutka, od Ciebie mi niby wiadomość przesłało, ale mój komp jej nie otworzył i nie widzę Cię na naszej klasie. Podaję link na mój profil
Logowanie do nasza-klasa.pl

Marlena, podaję link na mój wykres 28dni

A ja przed chwilą dzwoniłam do mojego ginka. Powiedział, że ten wzrost prolaktyny po teście to nie jest jakaś tragedia i kazał podejść po receptę. No i od razu czuję się bezpieczniej, a nie jak po tamtym ginie (więcej do niego nie mam zamiaru iść).

Chyba widziałam w swoim śluzie 2 herbaciane nitki i od razu wróciły wspomnienia... Boże, ale ja durna jestem. Może lepiej się nie starać o to dziecko, bo jak znowu będzie to samo to nie wiem czy dam radę przez to przejść i znowu czekać... W sumie się nie łudzę w tym cyklu, ale wiecie, ten cień nadziei zawsze gdzieś tam na dnie jest...

Mikuś wiesz u mnie na początku wyskakiwały pryszcze ale w dużo mniejszym stężeniu jak przed @ więc jeden chyba nie świadczy o braku fasolki..a piersi hmmmm to już inna sprawa.. a może po prostu boisz się tych objawów? Nic tylko czeka Cię sikanko :-D i teścior :-)

reklama
Ja odstawiłam czekoladę, Edytko, bo mój "genialny" szwagier, powiedział mi wczoraj że strasznie przytyłam!!!!:baffled: Wrrrr, wiem , że przytyłam, mimo, że jem naprawdę mało, ale wydaje mi sie, że to hormonki jeszcze nie doszły do normy:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry