• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

gratulacje:)))
a ja dzisiaj pierwszy dzien w pracy po tym wszystkim :/// tak nie chcialam jeszcze isc no ale coz sila wyzsza
no i w koncu musze sie wziac za moja prace licencjacka bo jak nie obronie sie w tym miesiacu to przepadnie moja podwyzka:((((

reklama
anesto- bardzo dobra wiadomość i teraz juz tylko bedzie dobrze:tak:
mireczko trzymam kciukasy za tescik aby były dwie grube krechy :tak:
ja juz po obiadku pogoda ładna a lenia mam strasznego nic mi sie nie chce do tego wszystkiego boli brzusio:-(

Przezyłam. Wróciłam i jestem. A było KOSZMARNIE. Musze zajść w ciąże, bo inaczej się zwolnie, tak mam dośc niekompetencji moich przełozonych. BRRR

Dziękuję słodziutka ,że o Mnie myślałaś, oczywiście znalazłam Cię na NK i powiem,że wyglądasz cudnie!!

Co do rodzeństwa, to mam tak samo, kontaktu z bratem ZERO, dwa bieguny odrębne, choć różnica wieku tylko 13 miesięcy, oby moje dzieci lepiej żyły ze sobą.

Tak mi dziś smutno,że aż..w sumie to bez powodu..:-(
Do wieczorka.

Mirka, trzymam kciukasy, żeby na teście były 2 krechy!!! I żebyś przez 9 miesięcy szczęśliwie nosiła bobasa pod serduchem!!! A rodziną się nie przejmuj, jak ktoś jest głupi to lepiej go olać, chociaż czasami trudno. U mnie też się takie "kwiatki" zdarzają.

Anesto - moje gratulacje. Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki. Takie wiadomości dają nam dużo nadziei.

Milgak - dzięki, że dodałaś mnie do przyjaciółek na 28dni. Kurde a ja mam taki dziwny wykres, że hoho. Staram się nie nakręcać i w sumie to się raczej nie łudzę, chociaż co chwilę macam się po cyckach i sprawdzam czy może bolą :D. Pewnie od tego sprawdzania mnie zaczną w końcu boleć, ale niestety nie z tego powodu co bym chciała.

Ja też mam konto na naszej klasie, ale nie wiem jak mam Was wszystkie znaleźć???????????

Dilajla, Szafirek, Milgak cieszę się, że się odezwałyście, bo chyba dawno Was na forum nie było, co?

Ależ bym już chciała być w ciąży...
Wszystkie starające się zachęcam do korzystania z 28dni, bo mi to pomogło 2 razy. Buziole dla Was wszystkich!!!

jestem i żyję

anesto :-):-):-):-)

z czytaniem nie nadrobię bo jak pisałam nie macie serca dla nieobecnych dłużej niz jeden dzień
więc pozdrawiam was wszystkie prycham i kicham ze wszystkich sił i trzymam kciuki za test mireczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry