• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja mam za to mega proste włosy...takie ze nawet trwała mi nic nie dała...druty i juz...
grzywke nosiłam czesto i róznych długosciach, ale od 3 lat juz nie mam...

reklama
witajcie dziewczyny, przepraszam, ze tak rzadko ostatnio zagladam, ale jestem zaladowana robota w pracy, a jak wracam do domu to jem obiad i szykujemy sie powoli do przeprowadzki.... okna w nowym mieszkaniu bede myc juz trzeci raz. Szoruje podłogi, kolezanki sie ze mnie smieja ze dawno bym posprzatała tylko ja tak wszystko czyscze ze mozna z podlogi jesc ;P, ale to wszystko jest nowe i chciałabym zeby tak zostalo jak najdłuzej.

guska - niestety kochanie nie samym BB człowiek żyje (a chciałabym aby było inaczej) więc doskonale Cię rozumiemy. Wiem że jak ja sie wprowadziłam na własne M to też szuru buru i można jesć z podłogi, kibelka itp. Ja wogóle to taka czyściocha jestem że jak już coś zrobie to nie umiem odstawić maniany i wszystko musi być idealnie.. dlatego tak ciężko mi się czasami na coś zebrać.. bo dla mnie nie ma to tamto ..tylko jak coś robię robię to najlepiej jak umiem.

Hej Dziewczynki mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie:-).Nie odzywałam się trochę bo pilnuje domu u rodziców a oni wyjechali na urlop, a tam nie ma netu:wściekła/y:.
Mireczko odwagi ja też zwlekałam z testem, TRZYMAM KCIUKI!
Ja jestem w 7 tygodniu ciąży dwa tygodnie temu byłam na pierwszym usg i okazało się że mam krwiaczka(dostałam na to duphaston) idę zn ow we czwartek i mam nadzieje że będe miała lepsze widomości:tak::baffled:. Na razie wiem że ciąża jest żywa-jak to nazywają lekarze...bo mam non stop mdłości i co najmniej dwa razy dziennie zaliczam żyganko:laugh2:.
Niestety nie zdołałam przejść 180 stron które nadrukowałyście a bardzo jestem ciekawa co u Was słychać, Syla, mała, Mirosława, słodxziutka i inne dziewczyny.
pozdrawiam i odezwę się jak najszybciej będe mogła,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry