• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a kto to wie:-D:rofl2::laugh2: Ten mój cykl taki jakiś rozregulowany:tak::-D ale obiecuję dzisiaj wieczorem, jak odwiozę mamę do domu kupię test ciążowy i jutro rano (może) zrobię:laugh2: a wtedy was poinformuję:-D ok??

hmmm...wcale mnie to nie pociesza ze bedzie ok...bo wiem ze bedzie....niby sie nie nastawiałam ze sie od razu uda....ale ciezko opanowac wkurzenie ze sie nie udało

Hejka dziewczynki:tak::-)
Mireczko dobrze ze jestes juz sie troszke o Ciebie zamartwiałam! teraz czekam z niecierpliwoscia na to Twoje Testowanie:-) i trzymam mocno kciukasy!!!!

Słodziutka no troszke jak by lepiej ale pewnie dla tego ze na tabletach jestem:baffled:

Mikuś - kochanie mam profil na naszej klasie a jakże by inaczej :-) ale trochę go zaniedbuje przez BB hahaha . Czekam na testowanko

mała - cieszę się że lepiej choć wiem że tylko dzięki tabletkom... wiesz ja mam okropne @ strasznie bolesne i jak nie zażyję tabletki w odpowiednim czasie a zażywam bardzo mocne seractil 400mg to później muszę odrazu najlepiej dwie lub trzy zażyć by nie wylądować w szpitalu.. ale potem modlę się do Boga by mi serce nie stanęło.. więc naprawdę wiem co znaczy być na haju tabletek..

modroklejka - nie smutaj się... jeszcze działajcie Sywlia w 17 dni owulki (jeśli dobrze pamiętam) zaskoczyła.. więc jeszcze macie szanse!!

Tak juz sobie mowie ze cholerka twardym trzeba byc :-D ale to moze własnie przez ten tabletkowy haj:-D a co do naszej klasy to ja najpierw sprawdzam co dzieje sie u was :tak: a pozniej jeszcze myk na nasza klase sprawdzamjeszcze poczte i gg :-) i wszystko mam opanowane:-D

reklama
also ja też mam 28dni. Szukałam Twojego wykresu, ale znalazłam tylko Twój jeden wykres stary.

A ja już po pracy :-) Fakt, musiałam wstać o 4.30 ale przynajmniej o 12 już byłam w domku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry