allaa
Fanka BB :)
Witam Kochane Moje!
Wczoraj rzeczywiscie poszalałyscie. Ja dzis odpoczywam po ciezkim weekendzie :-). W sobote bylam na panienskim i kawalerskim:-). Narzeczona mojego brata zaprosila nas do klubu, mial po mnie przyjechac samochodem moj M, ale niestety samochod w nocy sie rozkraczyl i nie chcial ruszyc. Nie mielismy jak wrocic do domu wiec postanowilismy pojsc na noc do moich rodzicow. Bylismy u nich kolo 3, weszlismy na paluszkach..., a tam impreza w toku. Moj brat, nasi rodzice i przyszli tesciowie brata obchodzili jego kawalerski....Jedna i druga impreza udana:-).
Mirus zazdroszcze Ci tych marchewek, mniam, mniam.
Modrokejko nie smutaj, jak napisala slodziutka jak nie w tym to w nastepnym miesiacu sie uda.
Wczoraj rzeczywiscie poszalałyscie. Ja dzis odpoczywam po ciezkim weekendzie :-). W sobote bylam na panienskim i kawalerskim:-). Narzeczona mojego brata zaprosila nas do klubu, mial po mnie przyjechac samochodem moj M, ale niestety samochod w nocy sie rozkraczyl i nie chcial ruszyc. Nie mielismy jak wrocic do domu wiec postanowilismy pojsc na noc do moich rodzicow. Bylismy u nich kolo 3, weszlismy na paluszkach..., a tam impreza w toku. Moj brat, nasi rodzice i przyszli tesciowie brata obchodzili jego kawalerski....Jedna i druga impreza udana:-).
Mirus zazdroszcze Ci tych marchewek, mniam, mniam.
Modrokejko nie smutaj, jak napisala slodziutka jak nie w tym to w nastepnym miesiacu sie uda.

nie za dużo tych imprez??? he??? 
:-). Jak szalec to szalec:-)
) poprosiłam, męża, żeby przyniósł mi szczypiorku, a on przyniósł mi pietruszkę, jak mu powiedziałam, ze to nie szczypiorek to powiedział, ze on juz nie idzie, bo nie wie już co ma przynieść, bo przecież mówiłam żeby cebuli nie wyrywał, a szczypiorek rośnie przecież z cebuli....i wiecie co, ja jak dziecko się poryczałam i osoliłam tą jajecznice swoimi łzami, tak ryczałam, że normalnie nie mogłam się uspokoić i zjadłam tylko pół bułeczki i trochę tej jajecznicy i miałam dosc wszystkiego