• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słodziutka...jeden piekny ślub mam juz za sobą...tak wiec tym razem to tylko cywilny będzie...."żona miałam być-miał być ślub...."no właśnie miał być w sierpniu ale teraz odłożyliśmy go...jeszcze dokładnie nie mamy ustalonej daty...
Miruś a jesli Cie to pocieszy to mój M zamiast sałaty kupił mi kapuste pekińską hihi......
Zmykam powiesic pranie....

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki:) ja tylko na chwileczkę, praca szew wrócił z urlopu i wszystko jest na już :( ale nie do końca jest tak żle - w sumie facet jest oki :)
Mireczko zrób test bo czekamy z niecierpliwością :)
Pozdrawiam

szafirku witaj!!! więc udanej pracy życzę Tobie...

a ja mocno trzymam kciuki dzisiaj za selenkę bo bidulka też dzisiaj wyjątkowo bała się pracy... SELEEEnko jestem z Tobą!!!!

niusi@ mam nadzieję że pogoda w biskupinie super...bo już mnie kciukasy bolą od trzymania ;-):-)

mała a Ty jak się dziś czujesz kochana????lepiej??? czy może lepiej nie mówić:confused::baffled:

reklama
Wiecie, też bym się pobawiła na weselu:tak::-D Na naszym wszyscy się świetnie bawili, nikt nie narzekał, a zrobiliśmy wesele w lokalu w którym się poznaliśmy:-D Kiedyś tam była dyskoteka, a teraz jest tylko restauracja:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry