• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hi hi nie moge jeszcze troszeczke
słodziutka piekne posty piszesz nie jedna łezka sie zakreciła a co bedzie jak opiszesz urodziny swojwj dzidzi hmm juz ja to widze jaka to piekna bedzie opowiesc
karaluchy pod poduchy do nastpnego nałogu jak oczy otworze

reklama
Witajcie!
niestety juz po weekendzie...i trzeba wracac do pracy...

załozyłam dzis ponownie konto na naszej klasie, bo okazało sie ze moi znajomi w ten sposob informuja sie o roznych impreazach...kiedys juz miałam , ale zlikwidowałam....za duzo spamu i smieci z tym szlo, ale mysle ze teraz juz bedzie ok....heheh...moze któras z was ma konto na naszej klasie? mozemy sie pododawac do znajomych....

poza tym mam kiepski humoerk....tempka mi spada....wiec chyba z fasoli nici...
zobaczymy w srode, bo w srode jade na bete...

tyczasem uciekam
bede pozniej

Cześć Dziewczynki moje kochane!!!
Jestem, jestem, wczorajszy dzień spędziłam z rodzinka, najpierw męża a potem moją, ale załapałam małego doła przez męża siostry, no ale cóż.... trzeba czasami poprostu zapomnieć, ze ktoś coś powiedział i iść dalej....
A teraz już się pożaliłam, więc cofam się kilka stron do tyłu i czytam co tam nadrukowałyście:tak:

Witajcie....ale naprodukowałyście tych stronek...ja tylko na chwilkę bo niestety obowiązki czekają....
Kurcze ale mnie wczoraj imprezka omineła,poszalalyście sobie...super...trzymajcie sie w miare możliwości bede zaglądała do Was....papa miłego dnia kochane

Miruś!!!! dobrze że jesteś.. martwiłysmy się o Ciebie.. kochaniutka... ale tak myślałam że może jest to dzień dla rodziny... dobrze że już jesteś..

Aguś - witaj, ja też na chwilkę i do obowiązków

modroklejko - jeszcze nic nie jest przesądzone, może udać się Wam spłodzić fasolinkę w tym miesiącu a jak nie w tym to w następnym jak to Agula mówi natura wie co robi. A najważniejsze że już macie zielone światełko...

Miłego poniedziałkowego dnia Wam życzę!!

Byłam właśnie w ogródku i ucieszyłam się jak nie wiem co:-) Moja marchewka jest taka śliczna, :-DWyrwałam kilka i zrobie dzisiaj na obiad taką śliczną z wody z małsełkiem:-DMniam:laugh2:

Edytko, ja też się cieszę, że już jestem i mogę z Wami klikać, wolę rozmowę z Wami niż np.: z rodzinką mojej siostry:baffled:Oni wogóle nie potrafią sie postawić na moim miejscu, no ale cóż jedni maja serce a inni mają kamienie w tym miejscu.....

Teraz jest mi dobrze, bo Wy tu jesteście, a potem może moja mama przyjedzie, z nią też mam dobry kontakt, jest moja przyjaciólką i mogę z Nią tak jak z Wami o wszystkim porozmawiać, może nie wie co ja czuję, ale przynajmniej stara się mnie zrozumieć...

reklama
mniammmm taka świeżutka marcheweczka prosto z działeczki czy ogórdka.. pychotka.. wogóle to jestem roslinożerca.. właśnie zjadłam śniadanie: sałata, pomidor, ogórek, papryka - uwielbiam zieleninę..

ojjj niestety niektórzy chyba nie umią wczuć się w kogos sytuację, albo tego nie chcą. Ja zawsze staram się zrozumieć drugą osobę i metody jej postępowania a nie potępiać np. odrazu.. ale trzeba chcieć i wykazać choć troszkę dobrego taktu.. ale jak właśnie mówisz są ludzie i LUDZIE...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry