• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kochane dziewczynki, dziekuję za owocny wieczorek ale zmyknę do łóżeczka , bo dziś wcześnie wstałam, cały dzień w autku i na powietrzu, górskim, a jutro od 6 na nóżkach będę. Juz oczywiście tęsknię za Wami!! Do jutra kochaniutkie forumowiczki. Kolorowych senków;-)

aj mysle ze go bo tak czujemy z siora ze to on pokacham całym sercem a we znaki to dam mu po urodzeniu a miedzy naszymi dziecmi miała byc 3 miesieczna roznica in znowu sie roklejam

A ten siostrzeniec to chyba jest we mnie zakochany... tak daje w d*** że normalnie to płacze za mną na okrąglo... a dodam że Go wogóle nie rozpieszczam, rzadko coklwiek mu kupuję bo rodzice i tak kupują mu codzień przynajmniej po jednym autku więc już chyba wystarczy.. zresztą nie lubię przekupstwa.. i ciągle mówi..chcę do cicoi Edytki, chcę do cioci Edytki... i śnię mu się.. i rano z płaczem wstaje i odrazu chce do mnie jechac.. a jak nie pokaże się jeden dzień u rodzców to jest masakra..telefony itp... i kiedy ciocia Edytka przyjedzie do Patrysia?? itp.. a dzisiaj jak jechaliśmy do Maka to mówił sam do siebie... czemu płakałeś za ciocią Edytka...

Boziu jaki z niego kochany urwis.. KOCHAM GO...normlanie bym Go zjadła..

a te wygłupy jak jesteśmy razem....ehhhhh można by książke napisać...

pochwaliłam się :zawstydzona/y:

Selenko suwaczki są piękne:-)

Zobaczysz że będziemy miały dzieciątko tylko jak to mówi moja Emila "trzeba się naprawić"

Jak jutro uporam się ze zdjęciami z gór to wkleję parę.
mam nadzieję że sie nie przestraszycie widoku mojej rodzinki:-D

A na góry też się piszę;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry