• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
i tak MUSI BYC!!!! ja tez coraz bardziej wierze ze sie uda
Tyko tyle ze wiecej chorób w sobie znajduje to cisnienie teraz tarczyca mi chodzi po głowie hmm... badanka i do roboty
A dzisiaj stała przymnie babka z malenkim dzieckim takim 2 tygodniowym i juz nie wytrzymałam aj jak to boli
Moj siostra w 29 tyg a ja jej brzuszka dotykałam i czekałam az maluch zacznie kopac nie chciał chyba ciotki nie lubi/? Nadrobie jak sie urodzi haha

Tak , czytałam. Jutro ostatnia tabletka, 7 lipca kontgrolna cytologia a później badanie UroGin Pronatal. Lekarz po 7 lipca wraca z wakacji.

A w góry naprawdę Was zaproszę!!

Selenko zawsze służe pomocą...superowe suwaczki!!!

mała Twój suwaczek też słodki...

a cio do Mirki... mam taka nadzieję że dzisiaj ma cały dzień zajęty przez męża i rodzinkę....:-(

Mam nadzieję,że niedługo utworzę jeszcze jeden suwaczek. Jestem dobrym człowiekiem, Boże pomóż mi spełnić to marzenie i mieć jeszcze jedno tak kochane dziecko jak to co już mam..:-(

reklama
selenko ... naprawdę... uwielbiam góry...więc chętnie Ci się zwale na kark :-);-)

mała gratulowałam suwaczka już!!!! SUPERRRRRRRRRRRRRRRR!!

marlenko - mój siostrzeniec uwielbiał się ze mną bawić jak był w brzuszku i tak zostało do dziś.. własnie dzisiaj byliśmy po 20 jeszcze na przejażdzce bo tak z głupia powiedziałam czy idzie z wujkiem i ciocią... (myślałam baaaaa nawet byłam pewna że powie że chce zostać z mamą i tatąa) a on że chce z ciocią i wujkiem więc żeby mu wody z mózgu nie zrobić bo bardzo przeżywa jak mu się coś obieca i nie zrobi więc wzieliśmy Go na przejażdzkę.. a potem na frytki do MC` donalda i na happy meala (bo było autko w zestawie a ON KOCHA AUTKA) i wrócił taki szczęśliwy do domku że nie poszedł spać tylko bawił się autkiem i przeżywał wypad z ciocią...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry