• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
zreszta....faktycznie to ciaza po....wiec po to tylko tu siedzimy zeby za jakis czas napisac o ciazach wlasnie....i mam nadzieje ze te ktore zafasolkuja nie pprzeniosa sie na inne watki i o nas nie zapomna

Aguś to fakt że prawie wszystkie zafasolkowane przeniosły się na inny wątek niestety.. tylko jezyk od czasu do czasu napiszę co i jak... no cóz... niestety niektórzy chcą zapomnieć i nie mysleć o tym co było złe.. może to dlatego?

hehhe ja juz swoje oprasowalam ale niestety juz kolejne sie uzbieralo a jutro to chyba znow poprac musze...ech...tak to jest jak sie ma taka wielka rodzine hihihihi...robota nigdy nie ustaje....i jakos przerobic jej nie mozna....dobrze ze chociaz szkola sie skonczyla to se troszke poleniuchowac bedzie mozna rano...hihihihi

reklama
selenko ale Ci fajnie z tym prasowaniem!!!!!! U mnie jeszcze połowa czeka :baffled: a ostanio pare godzin stałam juz przy żelazku.... nawet Mirce pomogłam:-D
a jutro mam zamiar okna myć... jeszcze w tym roku wstyd się przyznać ale nie myłam w salonie bo nie miałam sily albo byłam w ciązy...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry