• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ech...tak to jest...dzieci szybko rosna....nawet nie wiadomo kiedy a juz wyfruna z gnizada....trza se zrobic nastepne hihihihi....wtedy istnieje szansa ze przez kilka latek bedzie kim sie zajmowac :0

a co do krótkiej szyjki to przeczytalam juz cały wątek o tym jak nasza Gabi byla w ciąży!
no to musimy wspólnie wycelowac ten sam termin coby sobie razem polezec ze 3 miechy
heheh

Aguś -trzeba robić... to robimy... tylko jakoś szczęścia brak ostatnio :-( ale łudzę się że będzie dobrze i chcę w to wierzyć.. dzisiaj pobawię się w optymistkę ( zawsze nią jestem, chyba że wątpię) :-D

Dzieki Dzieki śłodziutka :-D
no byłam Sylus u tego konowała w szpitalu kazał poczekac jeszcze ze dwa dni jak sam nie peknie:baffled: to mam przyjsc i go przetnie a jak to ku..wa boli to sobie nawet nie mozecie chyba wyobrzaic normalnie mozna zdechnac mowi lekarz ze musiało mnie gdzies przewiac albo cos a jak orgazizm osłabiony to duzo nie trzeba

no i tak masz trzymac edytka bez smutasow mi tu bo na dupke :-)
mała łącze sie w bólu ale musissz byc zakrecona o takiej dawce tabletek to Ty juz lepiej z nami nie pij :-)

slodziutka bo jakos szczescie zabladzilo i przeszlo obok.....ale to nic...kazda z nas ustawi drogowskaz z optymizmu i usmiechu i szczescie trafi w koncu do kazdej z nas zobaczycie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry