• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

pamiętam mała jak byłam dzieckiem miałam czyraka --- ból nie do zniesienia to fakt.,.. ale jak wytłumaczyć to dziecku (wtedy też złapałam z przewiania) wrrrr

selenko - tak myślałam ze suwaczki...

reklama
laski bedzie dobrze zobaczycie jeszcze troszke i bedzie sie działo na tym forum tylko w podwojnym wydaniu w koncu to ciaza po ....
wiec głowy do gory i pijemy za zdrówko

dziewczynki kochane ja was juz pożegnam jutro rano trezba wstac kanapeczki na droge porobic i 3majcie kciuki zeby pogoda byla ladna
BUZICZKI wilkie dla wsa wszystkich i nie smutac bawcie sie dobrze o słodziutkich snów albo reotycznych w zalezności co kto woli hahah

No fakt niusi@ ja i bez alkoholu mam tak w czubie ze szok:-D ale przynajmniej tak nie boli bo rano to normalnie drapałam sie po scianach cos tam ni w tym szpitalu dali ale nic to nie pomogło jak zwykle zreszta:baffled: najgorszemu wrogowi nie zycze takiej jazdy:szok:

hmmmm...ja to widze ze wam to tak jakos brak tego optymizmu,...patrzcie na mnie 3 razy stacilam dzieciatka a tak wiem ze mi sie uda....tylko czekac na pozwolenie i do roboty....czas ucieka.....hehehhe

reklama
selenko - marzenia się spełniają jeśli się w nie mocno wierzy!! Nie można zwątpić... ja wierzę... choć czasami powątpiewam ale wiara wygrywa za każdym razem... moim marzeniem jest mieć szczęsliwą rodzinę i zdrowe pięknie dzieci!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry