• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aj słodziutka szkoda! ciekawe jak ja sie kopmpa doprosze hihi
to imprezka zaczeta ja to drinka moze małego spije bo leci ze mnie coraz bardziej ale to i fajnie moze szybciej sie skonczy

reklama
słodziutka no ja juz dawno pije wasze zdrówko:-)
<winko><rotfl><drinkuje><piwosz><winko><lol><winko><rotfl><drinkuje><piwosz><winko><lol><winko><rotfl><drinkuje><piwosz><winko><lol><winko><rotfl><drinkuje><piwosz><winko><lol><winko><rotfl><drinkuje><piwosz><winko><lol><winko><rotfl><drinkuje><piwosz><winko><lol><winko><rotfl><drinkuje><piwosz><winko><lol><winko><rotfl><drinkuje><piwosz><winko><lol><winko><rotfl><drinkuje><piwosz><winko><lol>

selena no niestety ja mam 3 corki i juz niestety adna z nich nie jest zainteresowana za bardzo spedzaniem czasu z nami jako tako na wycieczkach...hihihi...niestety wola towarzystwo w swoim wieku...ale czasem daja sie namowic i jezdzimy....dzis zostaly w domu bo i tak nie bylo miejsca w samochodzie niestety mamy 7 osobowy a ludzi bylo 9 wiec zostaly i cieszyly sie ze nie kazemy im jechac

no to chlup kochane za FASOLKI i piekne mamusie :-))))) a ja sie wlasnie doweidziaalm ze jedziemy jutro do biskupina pozwiedzac troszke w końcu juz myalalam ze nie wypali niania sie zgodzial zajac psami hahaha

Czesc lasencje:tak: zjadłam opakowanie nurofenu forte i doszłam do kompa:tak: czuje sie jak by mnie przejechał wał drogowy:baffled: odnosze wrazenie ze ostatnio czepia sie mnie wszelkie dziadostwo:wściekła/y::no:

Witam nowa kolezanke Alicje przykro mi ze w takich okolicznosciach:-( bardzo mocno Cie tule ale jeszcze wszystko bedzie dobrze

Sylus cos tu wyczytałam ze musisz jeszcze troszke poczekac na fasolke bardzo mi przykro ale bedziesz juz wtedy zdrowa i tym razem napewno sie uda:tak: a co do lezenia w ciazy to przez ta moja krotka szyjke tez mnie to pewnie czeka i tez cos ginek mowił o szwach tak ze polezymy sobie razem bedzie nam razniej;-)

Agi Irl fajoska rodzinka:tak:;-)
A Słodziutka znowu widze imprezke kreci :-):-Da ja sie przez te prochy napic nie moge:baffled:

selenko- ja dostałam zaraz po wyjsciu ze szpitala wiec zazyłam a jak on działa tp nie mam pojecia
Wieci ze jak jechałam na działke to widziałam 2 bociany mysle ze na szczescie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry