• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słodziutka ja jestem tam czesto bo w inny sposob nie mogła bym pogadac z waznymi dla mnie osobami:tak: ktore tez niestety porozjezdzały sie po wszystkich stronach swiata:-(

milgak - wiesz ja również wolę wstać wcześniej ale za to później mam jeszcze czas dla siebie .. a nie jak pracuję się od np. 10-18 to wychodzi się z pracy i jest się w domku bardzo późno.. ale niestety nie zawsze można tak mieć. Nawet u mnie..

Aguś - często jak robię pranie i pogoda nie taka to nie wiem co zrobić.. szybciej i fajniej schnie na polku ale znów jak pogoda nijaka lub pokropuje to mi się nie chce ściągać i wyciągać prania w te i we wte... ale nieraz latam jak głupia..hehee

Modroklejka - :-) dziękuje!!

slodziutka ja teraz to nie często mam takią przyjemność. Pracuję zawsze od 7 do 15, a dziś musiałam iść na zastępstwo za koleżankę na zmiany i dlatego dziś mam dłuuuuuuuuuuuuuuuuugie popołudnie :-) Co nie zmienia faktu, że i tak mi się nic nie chce robić ;-)

Słodziutka ja jestem tam czesto bo w inny sposob nie mogła bym pogadac z waznymi dla mnie osobami:tak: ktore tez niestety porozjezdzały sie po wszystkich stronach swiata:-(

reklama
milgak - wiesz i tak o 7-15 jest super bo jest jeszcze czas na wszystko ja w sumie uzgodnilismy z męzem że pracuję róznie ale głownie od 5 do 15 czasami wcześniej czasami później...ale jest super tylko czasami zmęczona jestem!!

mała - nio niestety... ale już niedługo M będzie przy Tobie a Ty przy nim... fajnu drugi suwaczek :rofl2::-)

modroklejka - zawsze w sumie bez grzywki ostatnio miałam grzywkę ale teraz na lato nie chcę jej mieć bo musze prostować włosy a kąpie się codziennie nawet dwa razy więc gdy włosy czują wilgoć momentalnie mi się kręcą a nie chce mi się co dzień z prostowanicą latać..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry