• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
anesto skarbie!!! pewnie że Cię pamiętamy!!!!!!!!!!!

cudowna wiadomość!!
cieszę się razem z Tobą Twoim szczęściem.Też chcę żyganko...chcę chcę chcę..:rofl2::-):-D Więc życze Ci dolegliwości jak najwięcej bo jak kiedyś pisąłyśmy im więcej ich tym "pewniejsza" ciąża :-D

Kochana co mogę Ci zyczyć? Wspaniałych 8 miesięcy ciązy ... przede wszystkim w spokoju i w radości i czekaniu na szczęśliwe rozwiązanie!! A jeśli mogę zarażaj nas fluidkami ciążowymi!!!!!! I to jak najczęśniej i .... nie opuszczaj nas...zostań z nami..

całuski

Agula (mała) hehhehe więc do poklikania póżniej... udanego obiadku i smacznego

Agula (AJ) tak musimy trzymać sztamę przed baranami :tak::szok:;-):-):rofl2::happy::-D żeby nas nie przygniotły :-) niop super z tymi zdjęciami. Wkońcu nie jesteście już tyko moim wyobrażeniem...tylko mam Was na codzień w sercu i w umysle..

Mordoklejko...powodzenia......
Słodziutka...co racja to racja jakoś tak lepiej jak sie wie jak ktos wygląda...
Ja tez zmykam bo obiad trzeba szybko dokończyć...chłop w drodze..zaraz będzie...hihi......do napisania ...papa

papapa dziewczynki!!
Do później

Ja też idę bo dzisiaj miałam myć okna a jakoś cały dzień na BB :-D jak mąż wróci zrobi niezłe zdziwienie bo jeszcze rano mi kupił płyn do mycia szyb :-D ale dobrze że jest na tyle wspaniały że zrozumie wszystko !!!!

Zaraz będzie siostra z ukochanym siostrzeńcem Patryczkiem więc.. rozumiecie..
zmykam i ja

Buziaczki

i do wieczorka!!

Mikuś a Ty nie chowaj się w tym ogródku :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry