• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Przezyłam. Wróciłam i jestem. A było KOSZMARNIE. Musze zajść w ciąże, bo inaczej się zwolnie, tak mam dośc niekompetencji moich przełozonych. BRRR

Dziękuję słodziutka ,że o Mnie myślałaś, oczywiście znalazłam Cię na NK i powiem,że wyglądasz cudnie!!

Co do rodzeństwa, to mam tak samo, kontaktu z bratem ZERO, dwa bieguny odrębne, choć różnica wieku tylko 13 miesięcy, oby moje dzieci lepiej żyły ze sobą.

Tak mi dziś smutno,że aż..w sumie to bez powodu..:-(
Do wieczorka.

to masz tak samo jak ja ze swoim widzimy sie tylko na swieta a najlepsze jest to ze przez 3 lata mieszkalismy 2 ulice od siebie

Witaj Alu..

Mikuś kochana ja teraz przytyłam prawie 10 kg ale tylko przez to że znów "wpie***lam" slodycze jak ograniczyłam ich ilość moja waga wynosiła 10 kg mniej...więc wiem co czujesz.. ale dupkiem się nie przejmuj. Tylko mów tak jak mój mąż Wiesiu zawsze odpowiada takim głupim zaczepkom "na kości to się tylko pies rzuci" i gadka się zamyka..

Ostatnia edycja:
Edytko, super zdjątka:-) A nim się nie przejmuje, zapytałam się czy jemu to przeszkadza, zamknął sie i tyle z nim gadałam:-D

Sylwia, z Ciebie też niezła laseczka:-D

Alinko i u Ciebie poszperałam w zdjęciach, ekstra wyglądacie:-):tak:

Ostatnia edycja:
Mikuś -pokasowałam już sporo.. a i nowe by się sprzydały ale nie mam czasu bo BB zawsze wzywa hahaha
I dobrze mu zatkałaś gębę!!

Sylwia dziękuje i fajne foteczki laseczko następna!!

Wogóle niezłe z nas laski co nie dziewczęta?
:-):-D:tak::rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry