• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja robie cytologi co pół roku a nawet czesciej takiej schizy dostałam przez tą kolezanke a ze mam hpv to nigdy nie wiadomo któy typ jeszcze tego wirusa mnie dopadnie

ja dzisiaj byłam w sklepie i zapomniałam połowy zakupow hehe ale byłam zdziwiona jak spojrzałam w siatke a tam nic tylko chleb i masło a gdzie reszta musiałam wracac a taka zła byłamze hoho
za dwa dni bedzie moja przyjaciolka ktora dowiedziała sie ze nie moze miec dzieci miała jakiegos raka i ma troszke szyjki wycietej wiec to ja bede ja wspierac a nie ona mnie zycie jest do d..y

przyjechaliśmy do domu, najpierw odwieżliśmy mamę, potem szybko do nas, zakupy duże. Nosilismy do domu na raty. Za dwa dni szukamy lodówki bo była nam potrzebna a mała nie jest bo z 50cm na 30 i wysoka ale nie ważne wkońcu nie jest to igła!! a tutaj szukam wszędzie nawet zaglądałam do pralki :szok: normalnie wszędzie i nie ma. Dzwonię do mamy czy przypadkiem nie ma u niej.. bo przecież kupowalismy z nia... mama że nie bo przecież nie zanosilismy jej do domu... więc nic podziękowałąm i szukam dalej

Nagle telefon, Dzwoni mama, mówi że na paragonie nie ma lodówki :szok: (zachowała paragon bo kupowała jeszcze namiot ogrodowy i ze względu na reklamację zostawiłysmy Go przecież lodówka też na gwarancji- płaciłam ja za zakupy) więc mowi lodówki brak... okazało się że mieliśmy ją w koszyku... a potem chyba wsadzając namiot wyciągneliśmy ją i już nie wsadziliśmy...

a mąż pare minut wcześniej jak się pyatałam czy pakował do auta zakupy mówił kochanie ... przecież sam pakowałem i wiem że chowałem ja do bagażnika :-D

miodzio:-)

Moja mama robiła cytologię co 9 miesięcy i albo źle ją kontrolowali albo nie wiem co.. albo rak tak szybko zadziałał bo po 9 miesiącach miała guza na 13 cm!!! średnicy....więc te badania też są na dwa razy..

ale z nas sklerotyki hahha myslałam tylko że z nami coś nie tak...

a na pomysł że nie kupiliśmy lodówki wpadła moja siostra i powiedziała mamci by sprawdziła paragon!!! Bo mama też była swięcie przekonana że kupiliśmy ją..

heloł:-D widze dziewczynki piszecie ostro!!!! cofnełam sie troszke w tył i temaciki takie nie wesoło u mnie w rodzinie dziadek zmarł na raka zatoki szczekowej strasznie sie biedny nacierpiał ale to chyba tylko jeden taki przypadek w mojej rodzinie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry