• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A ja kiedys w szkole muzycznej byłam grałam na klarnecie ale poszłam do kolezanki bawic sie w chowanego biegłam sie zaklepac i wyrznełam twarza w beton wybiłam zeba i tak zakonczyła sie moja błyskotliwa kariera:baffled:

Dziewuszki żegnam się na dziś, bo jutro muszę znowu rano wstać. Fajnie było Was wiedzieć. Wszystkie jesteście kochane i cieszę się, że Was poznałam. Gdyby nie Wy ciężko by mi było się podnieść po tym wszystkim co przeszłam. To do Was mogłam i mogę się wygadać kiedy tylko mam taką potrzebę. Buziaczki i do jutra!!!

A na zakończenie:

To już jest koniec, nie ma już nic
Jesteśmy wolni, możemy iść
To już jest koooooooniec, nie ma już nic, nie ma już nic
Jesteśmy wolni możemy iść

Tzn. ja idę spać a Wy sobie możecie śpiewać aż do rana, heheh. Tylko o mnie nie zapomnijcie, heheh. Tylko taka piosenka mi do głowy przyszła.

reklama
oj zebys wiedziała ze ekstremalna dodam ze ten zab to była 1 myslałam ze mama zejdzie na zawał jak mnie zobaczyła nie miałam skory na twarzy a gorna warga zawineła mi sie prawie na nos jak spochła:baffled::baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry