• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No moge na tym TOPIE grac:-D tylko niewiem czy nie wroca te moje traumatyczne przezycia zabaw z dziecinstwa:-D bo jak sobie to przypomne to jeszcze mi słabo a mamusia mowiła Agniesiu i po co bedziesz tam szła przeciez juz ciemno bo to był listopad ale ja oczywiscie nie posłuchałam i poszłam a pozniej rok z fotela u dentysty nie schodziłam:baffled:

no tak, jak mnie udało dopchać się do kompa to wszystkie poszły spać!!!!
mój M jest na urlopie, dziecko ma wakacje więc komputer juz nie jest tylko dla mnie

byłam dzisiaj u ginka i bardzo mnie zawiódł- czekałam aż pierwszy zacznie gadkę o jakiś badaniach ale on jakby nigdy nic tylko zapytał się czy przypisać piguły anty..
jak zaczęłam gadkę o badaniach to stwierdził że nie jest za bardzo do nich przekonany bo nie dają konkretnej odpowiedzi ale jeśli chcę to da mi skierowania
chyba jeszcze odwiedze innego bo jakoś nie wierzę w jego pomoc w badaniach
kurde chodzę do niego 12 lat więc mógłby sie troche wysilić:wściekła/y:

reklama
alutka my tu dzisiaj rozsyłamy zaproszenia na Naszą Klasę miedzy soba, posiadasz tam swój profil??

A tak wogóle to wróciłam do Was jeszcze na chwile, piekna lśniaca i pachnaca i wsuwam truskawki z jogurtem:-D

No i zwiała Alutka:baffled::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry