• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam laski ja tylko na chwilke bo trza do roboty sie zabrtac Wszystkie piekne jestescie
mirka zrob ten tescik bo łapki bola od trzymania kciukasów
dilajla z tego co wiem to tempka dzien przed @ spada ale jak nie teraz to w nastepnym cyklu bedzie fasolka
A teraz zmykam do wieczorka

reklama
Mireczko ja mierze pod paszka i to czasem zdaze z łózka wyjsc i potem mierze a wiem ze sie powinno mierzyc jeszcze jak sie z łóżka nie wyjdzie
No ja pomimo tego że myslałam żejestem to raczej nie jestem, ale ty Mireczko jeżeli jesteś to nawet teraz jak w dzień sobie zrobisz to już bedzie widac na teście może by słaba kreska ale będzie i mam nadizeje ze u ciebie będzie ja musze poczekac do nast cyklu

czesc Dziewczynki!
Pieknie spiewacie!Ja niestety wieczorkiem nie mam czasu siedziec tyle przed komp., ale dzisiaj bede sama w domu to do was dolacze.
Umowilam sie do lekarza na piatek. Ponoc jakiś dobry i nawet znalazł dla mnie czas za dwa dni, a moj wyznaczyl mi termin za trzy tygodnie. Zobacze jakie wrazenie zrobi na mnie ten nowy i moze ze starego zrezygnuje.....
Dziś moi kochani rodzice maja trzydziesta rocznice slubu, prezent zakupiony i po południu jedziemy na obiadek.
Poza tym w sobote slub brata wiec ostatnie przygotowania w toku.
Pozdrawiam i milego dzionka

Mała trzymam kciuki zaciśnięte:tak: bądź dzielna i nie przynieś nam wstydu:sorry: Niech Ci dadzą końską dawkę znieczulenia;-)

Modroklejka, też szukałam Dlaczegotak, ale ona ostatnio była na BB 28 czerwca, czyżby już??????

Ostatnia edycja:
wasza produkcja mi imponuje.... od tygodnia mam takie zaleglości, że chyba nie dam rady ich nadrobic, omineło mnie nawet zapraszanie na naszej klasie....
mireczko tak chcialam sie doczytac o wynikach testu, a Ty go jeszcze nie zrobiłaś??

reklama
:) niezły chórek wczoraj miałyście:-):-):-):-)
Fajnie.
Ano nie rozpakowałam się jeszcze. Przekonuję młodą że to czas najwyższy ale ona ma to najwyraźniej gdzieś.
Dzięki za kciukasy, trzymajcie, przydadzą się.

modroklejka
na sierpniówkach nie widać żeby dlaczegotak urodziła także chyba jeszcze nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry