• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane
Dlaczegotak napisała mi na gg ze wczoraj miała isc do szpitala a w czwartek prawdopodobnie wszytsko ma sie zacząc , trzymam mocno za nia kciuki aby dziadzia i ona mieli sie zdrowo.U mnie jakos leci córcia kopie jak oszalała i nawet mam apetyt.Konczę 27tc a w przyszłą srodę mam wizyte i usg kolejne. Pozdrawiam was cieplutko

reklama
Witam dziewczynki moje kochane bp wielkich bojach powróciłam od lekarza medycyny pracy 2 godziny w kolejce paranoja jakaś:eek::eek::eek: i jeszcze dowiedzialam sie ze waze 61kg:szok::szok::szok::szok: a było 56 to sie dupa roztyła na wolnym :-)
u nas śliczna pogoda , a ja jutro pierwszy dzień do pracy strasznie mi się nie chce jakoś wogole mnie tam nie ciągnie no i nie będe juz o was tak czesto zagladac bo czasu nie bedzie z tego co widzialam top do koncza tygodnia pracuje do 21 :-(:-(:-(wiec jak wroce do domu kolo 22 to juz nie nadrobie waszej produkci
ale dobra już nie smutam :-):-):-)

alutka i miruś śliczne foteczki

mała bądź dzielna 3 mam kciuki niech usuną to paskudztwo mojej babci tez sie kiedys zrobiło cos takiego na plecach usuneli 2 szwy i po klopocie :-)

Dlaczego tak kciuki zaciśnięte i szybkiego rozwiazania zycze :-)))

Witajcie Dziewczyny !
w piatek poronilam w 10 tyg ciazy.serce boli ale nie poddajemy i wiem ,ze nam sie uda.wczoraj mialam zabiek lyzeczkowania ,to tak sie chyba po polsku nazywa.czuje sie ok nic juz nie krwawie i z jednej strony juz pewien etap jest za nami.teraz musimy patrzec pozytywnie w przyszlosc.
tak pisze a nie przedstawilam sie .mam 31 lat mieszkam na stale w holandii .bla to ciaza jak najbardziej planowana i wyczekiwana.
moze jest ktos na forum ,kto tez mieszka w holandii i przeszedl trudnosci z tutejsza sluzba zdrowia???
pozdrawiam

witaj mkami bardzo współczuje straty przytulam Cie mocno zagladaj do nas czesto znajdziesz tu wsparcie dziewczynki są świetne
Pamietaj trzeba mieć nadzieje , że jutro bedzie lepiej ;-)

Witaj mkami77
Sciskam CIe mocno bardzo przykro ze i Ciebie to spotkało:-( My wszystkie tutaj na tym forum jestesmy po tych strasznych przezyciach wiec pisz do nas smiało wspieramy sie jak tylko potrafimy i musze Ci powiedziec ze to pomaga ;-)
Jeszcze :-) i słonko dla NAS saswieci:tak:

mkami77, przykro mi że i Ciebie to spotkało, ale witaj serdecznie wśród nas, wszystkie przeżyłyśmy to samo, niektóre z nas niejednokrotnie... razem dajemy rade

no i niestety witamy kolejną Aniołkową Mamę
przytulam cię cieplutko mkami77, niestety na temat holenderskiej opieki nic mi nie wiadomo ale mam nadzieję że jest lepsza niż w Polsce.
MAŁA- trzymaj się!!!!!!
Niusi powodzenia w pracy, z mojego ginka było tyle pożytku że dał mi zwolnienie do końca lipca.

dziewczynki ja was pozegnam bede pozniej ide zrobic obiadek tylko nie drukujcie mocno zebym znowu nie miała problemu z nadrobieniem :-) buziole i miłego dnia

reklama
mkami77...witaj...tu znajdziesz pocieszenie i ukojenie...i wspaniałe dziewczyny które swoim gadulstwem pomagaja zapomniec

ptaszynko....połaskocz malutka po brzuszku....dlaczegotak bedzie miała oliwierka a ty?
trzymam kciuki za łatwe porody...a tak wogole to moj szwagier jest z 5 lipca....i to fajny i równy chłop

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry