• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane
Dlaczegotak napisała mi na gg ze wczoraj miała isc do szpitala a w czwartek prawdopodobnie wszytsko ma sie zacząc , trzymam mocno za nia kciuki aby dziadzia i ona mieli sie zdrowo.U mnie jakos leci córcia kopie jak oszalała i nawet mam apetyt.Konczę 27tc a w przyszłą srodę mam wizyte i usg kolejne. Pozdrawiam was cieplutko

Ewulka, cieszę się, że u Was wszystkow porządeczku, a mała niech kopie, będzie miała później dobrą kondycję:-D Fajnie, że napisałaś, co słychać u Dlaczegotak, będę za nią trzxymała kciuki żeby Oliwierek wyszedł jak najszybciej:tak:

Mkami, przykro mi, że i Ty musiałas do nas dołączyć, ale pamiętaj z nami czas leci szybciej a jak wiadomo, czas zabliźnia rany:tak: A więc klikaj tu do nas jak masz tylko ochotę;-)

Niusi@, ech, tak sobie myślę że nie będziesz długo pracowała, niedługo zafasolkujesz i znowu bedziesz miała dla nas czas:-) A co robisz na obiadek??:sorry2:

reklama
witaj miruś kchanie oglądałam fotki na Nk mmmmmmmmm ale laska :-) niestety nie moge sie połapać która z nas jest która ;/;/;/ wiec licze na zaproszenia od Was bo nie chce palnć gafy ;-)
powiem Ci tak mam dzis lenia ostatni dzień wolnego wiec robie tylko spagethi a co nie chce mi się w garach stać jeszcze wieczorkiem jedziemy do znajomych zobaczyć jaką sypialnie obie walneli :-)

a odośnie mich dzisiejszch badań stierdzających o mojej zrolości do pracy to jakaś parodia normalnie nie dość, że za to płace to jedyne badanie jakie miałam to przeczytanie literek z tablicy , waga wrrrrrrrrr i cisnienie mi zmierzyli hahahahah ciśnienie to ja sobie w dmu mierze i po to siedziałam 2 h

MIRUś ZROBIłAś JUż TESTA PROSZE POWIEDZ NAM BO JA JUż SIę DOCZEKAć NIE MOGE :)

Mirka i jak test zakupiony;-)
A jak tam Pasek Sw Dominika ja się nie opasam nim ale mam go pod poduchą i modlę się codziennie:tak:
Dzięki za przyjęcie zaproszenia na NK

Mkami bardzo mi przykro, ale widzę że jest w Tobie dużo optymizmu i wiary a to dobry znak

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry