• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alicja moze nie będą najgorze, moze juz zafasolkujesz:-) akurat na święta.. ja poprzednie spędziłam z głową nad wc bylam w 7 tyg...

reklama
Kochane dNa NK obejrzałam wszystko, Dziś dopiero ale obejrzałam. Tylko mam problem która jest która?? Te co napisały to wiem ale.. Czy mogłybyście dopisać mi imiona przy swoich nickach tu na BB? Nie mogę was skojarzyc co poniektórych.

Edytko , moje imię pisze się prze G, Angelika a nie Andżelika. Mam zdziwaczone imię. Przez Tatę i ubolewam z tego powodu już 35 lat.:-(

Padam z nóg po pracy, dlatego nie piszę, wczoraj zasnęłam na siedząco.

Dobrze ,że jesteście, to jedyne co mi sie ciśnie na usta.

Martwicie się wagą? Miejcie to gdzieś Ja ważyłam 95 kg jeszcze 3 lata temu, ale coś mnie wzęło i schudłam 25 kg. Katowałam się na diecie pół roku, ale jak widzicie trzymam wagę. Zdjęcie na ławce jest z okresu ciąży z fasoleczką. Byłam w 2 tygodniu, szczęsliwa.. Jeszcze tak chcę.

Idę smażyć rybkę.

Dzis postaram się zajrzeć do was, niestety czytać nie daję rady , tak duzo piszecie. Przychodzą mi na maila całodniowe Wasze rozmowy, ale i tak nie daję rady nadażyć.

Zjadłabym coś dobrego, macie jakiś pomysł?
Te wasze świeże marchewki i potrawy. uhm, mogę się wprosić?

Selena a na co bys miala ochote:-) przepisów moge ci podac setki, z reszta wiele z nas tu uwielbia gotowac:-) ja dzis kupiłam bób i jutro zamierzam zrobic z czosnkiem i koperkiem!! pychotka!
a dzis jedlismy kalafiora:-)
ale ja jestem lepsza w tych bardziej kalorycznych:-) ostatnio podawalam przepis na zapiekanke ze szpinakiem, niusi robila i mówila ze pycha! szybko i smacznie

reklama
dzięki za komplemant, mam koło 1000 fotek ze slubu, to bylo na 4 dni przed urodzeniem naszego małego aniołka... miałam juz ogromny brzuchol...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry