• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja sie staram z moim o tym za bardzo nie rozmawiac najgorzej sie wkurza jak ktos do mnie dzwoni i jeszcze nie wie ze... i sie pyta czy brzuszek rosnie a ja ze nie bo... i wtedy wybucham placzem:((((((

reklama
znam to uczucie, wróciłam do pracy po 3 miesiacach, jak odchodzilam mialam duzy brzuch no a nie wszyscy wiedzą co sie stalo, i jek dzwonią z centrali albo przychodza klienci którzy widzieli mnie zanim poszłam na zwolnienie to zdarzają sie głupie sytuacje.... niestety jeszcze takich bedzie sporo...

heheh to moze Ci DHL-em wysłac:-) hehe
a ja powinnam dostac dzis 2 @ brzuch mnie boli ale jeszcze nie nadszedł...juz sie niecierpliwie!!

Chyba na allegro zamówię, szybciej bedzie

ja chodze sama bo mój M najchętniej by o tym nie mówil, on to bardzo przezywa a ja mu ciagle temat nawijam bez końca...widze ze ma dosyc...

Mój też nie chce o tym mówić:no: Ale cóż oni to przeżywają po cichu...

Alicja, dzieki za zaproszenie, super foteczki masz na NK:-):tak:

u mnie to nie tak bardzo bylo widac ale za to duzo osobom o tym powiedzialam bo sie strasznie cieszylam :((((
teraz jak zafasolkuje to nie powiem nikomu
moja babcia pewnie ma juz mnie dosc bo codziennie ja zadreczam telefonami jest bardzo kochana nie wiem co bym bez niej zrobila

Wy tez macie super
widze ze nie ktore maja pieski ja te mam swoja Teqluniunie kochana ale nie stety jest bardzo daleko odemnie:((( a tak bym ja chciala teraz wyprzytulac:((

a ja swoja zobacze dopiero w sierpniu
moja to straszna krejzolka ma z 10 piłek i jak tylko jestem to musze rzucac tymi 10 pilkami na zmiane:)))))
i spi ze wszystkimi z moja mama na łóżku o zadnej nie zapomni:)))

Moja niestety nie lubi się tak bawić, chociaż ja próbowałam ją tego nauczyć, ale to jest pani poważna:-D a śpi pod naszym łóżkiem i wstaje dopiero ze mna, mój M może ją wołać do kuchni jak wstaje pierwszy a ona go poprostu olewa, jej pani spi, to ona też:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry