• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga Irlandia i Agnieszka znalazlam was i wyslalam zaproszenia na nk. Ja mam tam tylko jedno zdjecie, brak czasu, lenistwo i BB nie pozwalaja mi na wklejenie wiecej fotek:-)

nic sie nie przejmuj alla ja tez mam tylko jedno az wstyd dziewczyny maja tyle zdjec a my jestesmy małe leniuszki:-D ja wogole to jeszcze pod panienskim nazwiskiem tam figuruje:szok:

a ja tak siedze bidulka sama i pewnie mi sie zejdzie jeszcze gdzies do 3 jak zwykle bo normalnie nie moge spac:-( ale co poczytam sobie jeszcze bo zaopatrzyłam sie w nowe ksiazeczki na takie bezsenne noce

ech....a ja spac nie moge....siedze tu sama...pewno pojawicie sie rano....powysylalam czesc wiadomosci do niektorych z was na priv z danymi moimi na nk...napewno nie do wszystkich tak wiec dziewczynki jakby ktora mnie znalazla to wyslijcie zaproszenia....czekam...no i chyba zycze milego dnia :):):) bede wieczorkiem moze...pozdrowionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry