• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiecie co? z tą nasza klasa macie racje...ja sie nie łapie kto jest kto....tzn mirke i edytke rozrózniam, bo to pojedyncze imiona, aga irladnia tez ok, bo zdjecie to samo....ale reszta....mam propozycje....

ja to magda Ch- z domu p....moze tak sie porozróaniamy?

reklama
Witam
dzisiaj troche pomarudze,rodzice wlasnie wyjechali (byli u mnie 2 tygodnie) i juz jest smutno,upaly a mnie wszystko boli.Zmeczona jestem jak diabli ,chyba te hormony mam dokladnie rozwalone.:-(

witajcie....
mirus....tesujesz dzis? bo wg suwaczka termin dzis?
mkami77...witaj...przewodnicząca zamieszania, tak?? hehe dobre...

ja jade dzis na badanka hormonków...utocza mi troche krwi...poza tym jade kupic farbe bo mi sie kolor w łazience przestał podobac.

a poza tym to sie pochwale....jaka jestem zdolna...zrobiłąm dzis zakupy na allegro...proszek, płyn do tkanin, tabletki do zmywarek, nabłyszcxacz, proszek do firanek, zel do prania, szampony, mytdełka, ciastka, kakao, kawke,-wszystko u jednej pani wiec przesyłka tylko raz płacona, a do tego rzeczy z niemiec...nie wiem jak wy ale uwazam , ze niemieckie proszki ładniej niz nasze pachną i lepiej piorą, a sa naprawde duzo tansze.... karme dla psów i ciastka dla psów tez kupiłam, generlanie wszystko kupiłam poza chclebem....zadowolona jestm, bo jak policzyłam to oszczedziłam jakies 200 zł....w stusunku do tego co płaciłam w sklepach...

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

to sa przedmioty tej pani u której kupowałam....kupowałąm juz u niej drugi raz, poprzednio głównie dla wypróbowania kupiłam słodycze i shake'i na mleko...wszystko poszło sprawnie i naprwde duzo taniej niz nawet na bazarku....bo w poznaniu na jezyckim stoi taki facet z niemecką chemią, ale jest duzo drozszy...
3 l lenora za 14,50? w zyciu tak mało nie zapłaciłam

Witaski miłe panie....
produkcja wszyła wczoraj dość spora...
Ja wróciłam z mężulkiem już prawie nad ranem więc już chlup co wyrka a nawet nie zaglądałam na BB bo oczka były małe.
Dziękuje za kolenje zaproszenia na N-K.

Mikuś - kochana!!!!! gdzie teścik... bo normalnie odrzutowcem Ci go prześlę.//:cool2::cool::-D:-)

reklama
czesc laseczki!
dziekuje za zaproszenia na NK.
Witaj slodziutka, brakowalo nam wczoraj Twoich spiewów.
Miruś pewnie poszla do apteki po tescior.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry