• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
mirus dziekuje goscie pouciekali A miała byc impra na całego hmm w tygodniu to tak ciezko

A ja mam ochote na sledzika hihi chyba nigdy mnie to nie opusci a słodyczy nie lubie wiec pewnie same chłopaki mnie czekaja

Cały dzień nie miałam neta i też się za wami stęskniłam, nie wiem ile razy sprawdzałam dzisiaj, czy internet już działa, normalnie miałam nerwa:-D a do tego wujcio siedział od 7 rano do 20 i truł nam d***, a jutro znowu przyjedzie:szok::wściekła/y:, ale na poprawienie humoru jadę jutro ze szwagierką wieczorem na giełdę, może kupię czereśnie i truskawki do zapraw i mrożenia:-)

lody były na odpuście :-) mąż się wycyckał i kupił sobie dwie maleńkkkiiieeee gałeczki aa ja widziałam jak ludzie zajadali włoskie bo takie uwielbiam i hehe znalazłam i jego 2 małe gałki kosztowały 3,2 a tutaj mały lód (więcej jak Jego 2 gałki) kosztował 1,2 i w dodatku jaki mniam mniam :-D

Marzenko... sledziki bleeeeeee :-D:-D

ide pochodzic na stepperze ciekawe jak dlugo wytrzymam! nie chce mi sie ale musze bo naciągnęła mojego M na jego kupno i ani razu jeszcze nie korzystałam:-) hahaha
zarazwracam laseczki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry