• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Sylwia hehehe już u mnie powinno być za parę dni terimin okresu.. niby tak poroniłam między 6-8 czerwca... a dzisiaj.. :szok: strach się przyznać była jazda bez trzymanki. Mówiłam sama mężowi że przed @ napewno nie zaskoczy..:szok::sorry2: a teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam... ale łudze się że co ma być to będzie..

Prawda???????????????:szok::szok::szok:

reklama
Iwon, kochanie witaj,przykro mi, że spotykamy sie na tym forum, ale zobaczysz, tu naprawdę szybko można się pozbierać...prowadzimy tu terapię grupową i jest naprawde przyjemnie!!!:tak:

Ach, ta @, no ale cóż, trzeba ją przeżyć i w tym cyklu znowu do dzieła:tak:

Ciekawe co u Dlaczegotak, o ile się nie myle, to chyba dzisiaj może przyjść Oliwierek na świat:szok::-)

Sylwuś - najważniejsze że świeżutkie... mam śmnietankowe, kukułki i truskawkowe... teraz zajadam śmietankowe a pół kukułek już zjadłam... ależ mam słodko w buzi....:eek:

AAA mężuś kupił mi pierniczka... z napisem "Dla Ciebie" w kształcie serca oczywiście i pięknymi kwaituszkami...:-) i obraził się że jemu nie kupiłam :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry